Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. Ehliyet yenileme sürecindeyim..?

@fatih1912,

Ya zaten doktor eski Ehliyetide görmek istedi ondan sonra muayene başladı göz uzak testi yaptı hemen hemşireye 2.derece miyop yazalım dedi geçmiş olsun dedi ve gitti. Özel hastaneye giderken sakın ama sakın aile hekimi veya doktor sevki yaptırmayın.

@deasn12,

Hadi gözüne aydın sevindim adına kardeşim benim:)
Her zaman derim tereddüt varsa devlet hastanesi ne bulaşmadan paradan kaçmayarak özelde halletmekte yarar var ..

@MuTanG,

Allah razı olsun kardeşim saol. Aynen öyle kardeşim aynen.. Nüfus müdürlüğünde ehliyeti yeniledikten ve kapıdan çıktığın anda bile sanki direksiyon sınavını kazanmış gibi hissediyorsun..

Son düzenleme:
@Can1963,

Verebilir kardeşim git yekten sağlık raporu için geldim de biraz şans biraz inisiyatif dene şansını zamanı geçirme

@fatih1912, Merhaba engelli raporunuz var miydi peki? Var idiyse bunu gormeden mi goz ve dahiliye imzalayip veriyor? Tesekkurler..

@fatih1912,

Merhaba hocam,
çözebildiniz mi problemi? bende de aynı durum mevcutta sormak istedim

Merhaba, Epilepsi hastası olup özelden ehliyet yenilemek için sağlık raporu alan varmı? Yardımcı olurmusunuz.

Özel doktorda 9 yıl takıp edılıyorum epılepsi konusnda devlet hastahanesındekı doktorlar neden o takıbı baz almıyorlar bu konu hakkında saglık bakanlıgı özel hastahanedeki doktorların doktorlugundan mı suphelı acaba

@Alman,

Avrupa Birliği ne gireceğiz diye leblebi gibi ehliyet verdiler dedim Avrupa Birliği ne girmek kim biz kim kapısından almazlar

Cimere yazsak özelde takıp oldugumuz halde oradakı doktorları kaile almamak ve ordakı doktor hasta durum bıldırır raporu verdığınde devlet hastahanesi bunu kabul etmemesi ve özel hastahane tek hekım raporu onu acılsa

@bilgeadam,
Bende ne alaka diyorum avrupa birliğine gireceğiz diye ehliyet verilmez önüne gelene.

@Alman,

Ülkenin kültürü ehliyet fazlalığından geçiyormuş o zaman lar umutlar bitince eski moda dönüldü:)Avrupada şu an eli olmayan ayağı ile araç kullanan boynunu döndüremeyen araç kullanıyor bizde iptal biz onların hızına yetişemeyiz

@fatih1912, hayır hastane ehliyeti iptal edemez sadece kuruldan geçemezsen doğal olarak ehliyet raporu alamazsın ve ehliyeti yenileyemezsin basıma geldi

@Adanalı0135,
Hastane heyet dr ları sürücü olamaz kararı verirse ne kurula girebiliyor nede ehliyet yenileyebiliyorsun benimde başıma böyle şey geldi eski ehliyetim hala sistemde gözüküyor o bana ben ona bakışıyoruz e devlet te

@bilgeadam yani ehliyet için heyete gidip ve durum olumsuz olursa başımıza daha fazla iş çıkar.

Sıkıntı...

@karamanlı70 valla özel hastane doktorlarını kaale aldıklarını ben hiç görmedim, gideceksin sana kendisi bilmem kaç defa EEG yapacak belki ondan sonra olur herhalde. Herhalde diyorum çünkü her doktorun keyfi farklı oluyor. Mesela benim ilaç değişti yeni ilacın dozunu ve sonuçlarını gözlemlemek için video EEG yapacağız dediler, tamam dedik. Randevu 4 ay sonra :) yahu o zamana kadar bu ilacı kullanacağım edeceğim böyle saçma iş mi olur dedim tamam sen 15 gün kullan sonra dozunu yükseltiriz dedi. Her işimiz anormal...

Son düzenleme:
@bilgeadam kurulun raporuna itiraz edeceksin tamamen doktorun insiyatifine kalmış bir durum çok karışık olaylar bende suan o süreçle uğraşıyorum

Sacma bi sistem özel hastahaneleri kapatsınlar o zaman özel dekı tek hekım kabul edılmıyor ozeldekı tek hekım alabılırısn dıyor hatta durum bıldırır raporu verıyor özeldekı uzman doktorun takıbı umurlarında değil eger devlet hastahanesındeki doktkrlar o kadar ıyı olsalardı neden knsanlar ozele gıtmek istesin kı sacma sapan sistem..

@Adanalı0135,
Bıktım uğraşmaktan aracımı sattım evvelden aracımı kullansamda kullanmasamda masraf yapıyordum 35 sene kullandım şimdi nereye gitsem toplu taşıma metro yht beleş yolculuk

Ben de 3 yılda bir ehliyet komisyonuna girmek zorundayım arkadaşlar ama özel hastanelerde olmuyor bu iş diye biliyorum ? Siz nasıl göz kısmını özelde hallettiniz ? Şimdi mesela 3 yıl doldu, aile hekimim beni şehir hastanesine sevk etti, dahiliye, göz, nöroloji ve ortopediye gireceğim, oradan da heyete gireceğim. Özelde nasıl hallettiniz gözü ? Benim şehir hastanesinde gittiğim göz doktoru, ehliyet komisyonunu duyunca tedirgin oldu, yarım saat muayene etti, üstüne hastanede göz ile ilgili olan bütün tetkikleri istedi. Dediğiniz gibi doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar, ehliyet lafını duyunca bir tuhaf oluyorlar.

Üst Alt