Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi ve beraberindeki rahatsızlıklarım var. Evde Bakım maaşı alabilir miyim?

özüre gerek yok güzel kardeşim,ben abi denmesine alıştım ama bilmen için açıklamak zorunda kaldım,bilki burda bir ablan var:)

----------

allah razı olsun bülent bey,sizler yol göstermeseydiniz bilgilendirmeseydiniz biz hiçbirşey yapamazdık...artık sonuç ne zaman belli olur bilmiyorum ama birde maaş bağlansın sizlerle paylaşırım yine....

inşallah olmuştur maaşın abla bize hayırlı haberini ver

allah tüm hastalara acil şifalar versin acılarını dindirsin

ilk bakım parasını aldık

ilk bakım paramızı dün aldık,eve gelen heyetin ardından 2 ayı buldu paranın bankaya yatması,merak eden arkadaşlara bilgi olsun,belkide ben şanslıydım bilmiyorum,allah herkeze nasip etsin parasını almayı :)

hayırlı olsun.güle güle harcayın.evet şanslıymışsınız erken bağlanmış.ne güzel:) aslında böyle olmalı ama herkese bu kadar kısa sürede bağlantı yapılamıyor nedense!!

çok teşekkür ederim,İZMİR buca ilçesi bizlere önem veriyor ve iyi çalışıyor gerçekten,parasını bir ayda alan da var :)

önce hayırlı olsun daha sonrada o memurları kutlarım vatandaşın işini bu kadar hızlı yaptıkları için

bütün arkadaşlara teşekkür ederim,ALLAH bekleyen herkeze nasip etsin inşallah....

hayırlı - uğurlu olsun.. daha nice almalara...

güven - güleryüzlülüğün yapamayacağı şey yoktur. bu güleryüzlülüğün ile sonsuza dek kalman dileğiyle...

sağol çelik kardeşim,hepimize nasip olsur inşallah,sağlıkla huzurla alırız paramızı :) aminn kardeşim hepberaber gülelim.....

valla abla maaşını almana senin kadar sevindim inşallah bu moral sağlığınada yansır
selamlar

teşekkür ederim aliercan4 kardeşim,yansımazmı hiç.sıcakcık evimde ve daha iyi şartlarda bakılıyorum artık,sağolasın,sevgiler.....

epilepsi hastası bir ablam var

Merhaba Servet Abla,
Epilepsi hastası olan ablam için google da bir araştırma yapar iken sizin forumdaki yazınızı okudum. Size yanıt yazabilmek için, yeni üye oldum.

Ablam 37 yaşında, 33 yıldır dirençli epilepsi hastası. Günde 10 nöbet geçiriyordu, 7-8 ilaç kullanıyordu. Dokuz Eylül Universitesinde tetkikleri yapılıyordu. Bu nöbetlerden ötürü o da fiziksel bir çok hasar gördü. Bize de sonunda, Ameliyat olmamız önerildi.

Hacettepe Üniversitesinde, Serap Hanım -Nöroloji uzmanı ve beyin cerrahı Nejat AKALIN idi. Orada, beyinden ameliyat oldu 2004 te. Ameliyat sonrası nöbetleri geçti. Günde 1-ilaç alımı yapıyoruz.
Sizin epilepsi tipiniz için uygun olur mu bilmiyorum, ancak doktorunuz ile beyin ameliyatı olasılıkları hakkında görüşün, belki size de faydası olur.

Bu ameliyat masrafları sigorta tarafından karşılanıyor. Size Allahtan acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun. Bakım için maaş bağlanmasına da çok sevindim.

Allaha emanet olun. Sevgilerimle.

teşekkür ederim çiğdem kardeşim,ablanın şifa bulmasına çok sevindim...benim durumum daha farklı sanırım,beyin ön ve arka loblarında doku kaybı var bu yüzden de ameliyat çok riskli,% 80 beyin hasarına bağlı felç ve zihin geriliği oluşubilir dendiği için ben olmadım ameliyatı,doktor serap saygı da böylesi bencede daha uygun çünki nöbetler kesin durmayabilir dedi,hayata yinede bu yol arkadaşımla devam ediyorum :) sevgiler

Üst Alt