arkadaslar herkeze saygılar ben 25,07,2012 de hakem hastane kararıyla göz %36 tek kulak işitme kaybı %12 toplamda %44 özürlü raporu aldım ankara aynen onayladı raporum sürekli bankadan kredi çekip askerlik borclanması yapıp emekli oldum 30,11,2012 ocak 19 da ilk maasımı aldım ki ne büyük sevincti sgk 23,01,2013 tarihli ki bugun eline gecti 20,02,2013 beni üniverste hastanesine kontrole gönderiyor bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor üniverste hastanesi oranı düsürürmü düsürmezse o rapor ankaraya tekrar gidecekmi ankara onaylamaz veya oranı düsürürse ne olacak ya Allah askına aldım krediyi ödemek için sgdp ödeyerek bir işte calısmammı bunlara sebep zaten özürlüyüm diye nerde berbat iş var bana yaptırıyorlar sabahtan aksama kadar w.c temizliyorum sgk dan aldım 775 tl ile borclarımı ödeyememki cok rica ediyorum aydınlatıcı bilgiler bekliyorum herkese saygılar kontrol muansi tebligatından sonra kac günde kontrol muanesine gitmem gerek ve sgk bu kontrolden sonra her kafasına estınde beni kontrol muanesine cagırımı saygılar tekrardan acil cvp