Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilikte tahsis talep tarihinden kaç gün sonra maaş bağlanır?

Bende bunu söylemeye calışıyorum cemil bey önce emeklilik bilgisi bu ay sisdemde görükürse maaşınız eylüle sarkar.
nokta.....

Arkadaşlar şuan emekli olduğum ve banka bilgisi var yalnız emekli maaş bilgisi yok bunun anlamı nedir?gelecek ay ödeneceği için mi? Böyle bilen arkadaşlar cevap yazabilir mi?

Verilerin sisteme girişiyle ilgili bir gecikme olmalı.

merabalar ,resim alınmadığı doğru, ben istanbul sgk ya 01/07/2011 de emeklilik için evraklarımı verdim 37 günde cevabı geldi ve maaş bağlandı kısmetse 24 agustosta ilk maaş ve birikmiş(01/07/2011-24/07/2011) maaşımı alacagım,yanlız evrakların gelmesi çalıştıgın iş yerlerinin fazla olmasıyla alakalı zira SGK bütün çalıştığın yerlerden bilgi alıyormuş yani nekadar çok iş değiştirdiyseniz süre fark eder yardımcı olmuşumdur inşallah.

Arkadaşlar şuan emekli olduğum ve banka bilgisi var yalnız emekli maaş bilgisi yok bunun anlamı nedir?gelecek ay ödeneceği için mi? Böyle bilen arkadaşlar cevap yazabilir mi?
Bu bilgi internettemi yoksa size evrakmı geldi ,eğer internette ise aylık bilgisini yazmıyorlar size gelen evrakta aylık bilgileri yazılıyor birkaç güne de evrak elinize ulaşır ancak maaşınız eylülde alırsınız.

Bugün yazmışlar e devlette yazıyor emeklilik bilgilerim ama maaş çok düşük brüt:578.38 ek:28.92 toplam:607 yazıyor tam bilgileri maaş sayfasında paylaşacağım son ödeme eylül 28 yazıyor aylık ödemesi eylül oluyor sanırım

ayhan bey benim emeklilik bağkurdan ssk değil.o sitede bağ kur maaşı belli olmuyor sanırım

Ne yaptın Cemil maaş aldınmı?bilgilendir son durumunu?

emrullah abi daha almadım eylül 29 da alacağım inşallah gelen kağıtta 607 yazıyor ama kesintiler yok bakalım hayırlısı

Üst Alt