[FONT=Verdana]İyi Günler Öncelikle Bu siteden cok sey ogreniyorum hemen hemen her gün tüm sayfaları okuyup bilgi ediniyorum.İstanbulda yasıyoruz.2 yıılık evlıyız.Eşimi trabzona tatıle yooladım sümeladan asagı ınerken 4 eylul 2013 tarıhınde trafık kazası gecırdıler ertesı gun hemen gıttım.1 ay K.T.Ü Farabi hastanesınde yattı.amelıyatını 2 docent yaptı.Suanda istanbuldayız 1 hafta oldu bahçelievlerde oturuyoruz.burdakı fızık ve rehabılıtasyon hastanesınden randevumuzu aldık araya ınsanlar soktuk.bayramdan sonra yatacak.
[/FONT]Eşim C 4 5 6 tanısı konuldu.
Eşım kollarını bıraz kaldırıyor.Bıleklerını dık tutabılıyor.Boynunu cevırebılıyor.Sol ayağında komple his var sırtını hısedıyor.Gogsunun sol tarafını hıssedıyor.Buyuk abdestını hıssedıyor.Kucuk tuvaletını yaptıgını hıssedıyor ve gaz cıkardıgı zaman hıssedıyor belırtılerı bunlardır.
Sayın Bülent bey bızı neler beklıyor.Esım ayaga kalkma sansı nedır lutfen yorumlarınızı eksık etmeyın sımdıden tesekkur ederım Allah herkese şifa versın..
[/FONT]Eşim C 4 5 6 tanısı konuldu.
Eşım kollarını bıraz kaldırıyor.Bıleklerını dık tutabılıyor.Boynunu cevırebılıyor.Sol ayağında komple his var sırtını hısedıyor.Gogsunun sol tarafını hıssedıyor.Buyuk abdestını hıssedıyor.Kucuk tuvaletını yaptıgını hıssedıyor ve gaz cıkardıgı zaman hıssedıyor belırtılerı bunlardır.
Sayın Bülent bey bızı neler beklıyor.Esım ayaga kalkma sansı nedır lutfen yorumlarınızı eksık etmeyın sımdıden tesekkur ederım Allah herkese şifa versın..