Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimde trafik kazası sonucu C4-C5-C6 kırıkları var. Bizi neler bekliyor?

rabbim eşinize acil şifalar versin insallah

C4-5-6 Seviye ve şimdiki durumunuz nasıl?

Cok onceden bu konu acılmıs ama guncel tutmak acısından bende merak edıyorum ...
Herkese merhaba esım c 4 5 6 sevıyesınde 13 ay oldu kollarına hareket geldı ama henuz ellerde gelısme yok Ayaklarda hareket var koluna gırdıgım zaman cok agır da olsa adım atabılıyor
Solda hıs var komple ama asagıda hıs yok sadece gıdıklanma var buyuk kucuk tuvaletını hıssedıyor ve tutuyor
Sızın gelısmelerınız sevıyelerınız nelerdırrr?

merhaba eşim kaza yapalı 13 ay oldu 10uncu aydan sonra fazla gelısme gosteremedık sanırım bu kadar mı bılmıyorum ama ellerde sıkıntı var ellerını halen kullanamıyor ayakların ıkısındede cekme geldı ama yüzde yüz degıl tabı kuvvet kaybı cok kalca dengesınde halen sıkıntı yasıyoruz kollardakı kuvvette yuzde yuz degıl ama c sevıysıne gore ıyı kollardakı hareketler eller ıcın bır onerınız var m ıdır acaba ? bu arada kucuk tuvaletını ıstedıgı gıbı tutabılıyor hıssedıyor buyuk tuvaletını de aynı sekılde hıssedıyor ....

C seviyelerinde kalça dengesi gelır mi, neler yapmamız gerekir?

selam eşim c 5 6 seviyesinde dizlerini kitliyor ama kalça dengemiz yokk neler önerırsınız?

Ve Aleyküm Selam. Allah şifa versin... İyileşme düzeyi her hastanın aynı değildir. Egzersizlere devam ve sabır...

pilates topunda ufak taburede oturma çalışmaları faydalı olabilir.....

Bol bol egzersiz, bol bol alıştırma. Bunun başka bir yolu yok.

c 4 5 6 seviyelerinde hareket ilk ayaklara gelmişti?

merhaba uzun zamandan berı yazmadım esım 4 eylul 2013 te trafik kazası sonucu c 4 5 6 of ludur.ilk hareket ozaman ayak parmaklarına gelmıstı ellerını halen kullanamıyor sag ayagıyla adım atıyor sol ayagını ıse kalcadan cok zorlayıpta atıyor.kalca dengesi cok az kollarda kuvvet %50 civarında yaklasık 18 ay oldu ılerlemeler devam eder mı ?

İlerlemeler devam edecektir Uğur. Çalışmaya devam...

Merhabalar babam 5 yıl oldu kaza gecireli c4 c5 spastik tetrapleji teşhisi kondu ameliyat oldu ancak sonra yatak yarası nefes darlığı gibi konulardan dolayı 2 2.5 sene sonra fizik tedaviye başladık ve 4 farklı hastanede fizik gördü ama bi gelişme olmadı hatta gata yada gittik faydası olur diye ama bise olmadı tavsiye edebileceğiniz doktor yada hastaneler var mi?? Teşekkürler herkese acil şifalar versin rabbim

Merhaba ramazan bey bayagi zaman kaybiniz olmus gercekten hastaligin onemli evreleri gitmis ama geri gelmicek diye de birsey olamaz ilk zamanlar on hareket geri kazaniliyosa sonraki yillarsa milim ilerlemer olur insallah.tavsiye edecegimiz hastaneler ise bolu izzet baysal, afyon kocatepe ,macka omer burhanoglu ve gata buralari digerlerine oranla daha iyi doktor olarak cok onemi yok bence kendi doktorunuz siz olun hersey moral motive ve sabirli olmaktir..insallah gelismeler olur ramazan bey ...

Tesekkur ederim Allah tüm hasta ve hasta yakınlarına yardım etsin güç kuvvet versin afyon ve gataya gittik zaten ama bi sonuç alamdik anakarada haluk defa varmış ona kok hücre için başvuru yapmayı düşünüyoruz ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum tabi Allah acil şifalar versin size de..

Haluk deba ile gorustum kopma var hastaniza bisey yapamayiz dedi gecmis olsun

ugurcoskun

Merhaba mumkunse beni arayabilir misiniz benimde esimin c4 kirildi birseyler danışmak istiyorum numaram 0 536 416 63 63

Üst Alt