Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski işyerim vergi indirim yazısını vermek istemiyor. Ne yapabilirim?

sevile

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Merhaba ,
Ben bipolar bozukluk rahatsızlığından yüzde kırk rapor alarak vergi indirimine basvurdum...Basvurum dereceye girdiniz olarak sonuçlandı ve isyerine gönderildi...Fakat eski isyerim bu belgeyi bana vermek istemiyor. Sanırım iyi ayrılmadığım için biraz problem olmustu..Simdi nasıl bir yol izlemeliyim.Bu belgeyi emeklilik işlemlerim için kullanmak istiyorum...Bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler

adamlar kıllık yapıyor gerekirse bir avukatla görüşün hakkınızı kanun yoluyla arayın ....

sevile

Bunun hiç bir önemi yok. Vergi dairesine giderek vergi indirim yazınızı alabilirsiniz.

sevile Vergi indirimleri elektronik ortam üzerinden işlemektedir.. İşyerinize gelmesine hiç ama hiç bir zaman gerek yoktur. Vergi dairesine giderek sistem üzerinden çıkarılarak kaşe imza ile teslim alabilirsiniz.

Merhabalar,
Vergi dairesinden vergi indirim belgemi alarak SGK ya emeklilik dilekçemi verdim .Herkese teşekkür ederim ...

Üst Alt