Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski işyerim vergi indirim yazısını vermek istemiyor. Ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevile

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
Merhaba ,
Ben bipolar bozukluk rahatsızlığından yüzde kırk rapor alarak vergi indirimine basvurdum...Basvurum dereceye girdiniz olarak sonuçlandı ve isyerine gönderildi...Fakat eski isyerim bu belgeyi bana vermek istemiyor. Sanırım iyi ayrılmadığım için biraz problem olmustu..Simdi nasıl bir yol izlemeliyim.Bu belgeyi emeklilik işlemlerim için kullanmak istiyorum...Bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler

adamlar kıllık yapıyor gerekirse bir avukatla görüşün hakkınızı kanun yoluyla arayın ....

sevile

Bunun hiç bir önemi yok. Vergi dairesine giderek vergi indirim yazınızı alabilirsiniz.

sevile Vergi indirimleri elektronik ortam üzerinden işlemektedir.. İşyerinize gelmesine hiç ama hiç bir zaman gerek yoktur. Vergi dairesine giderek sistem üzerinden çıkarılarak kaşe imza ile teslim alabilirsiniz.

Merhabalar,
Vergi dairesinden vergi indirim belgemi alarak SGK ya emeklilik dilekçemi verdim .Herkese teşekkür ederim ...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt