Yalnız06. Sizler böylelerini de şikayet edin derken, Sizi kınıyorum İnsanları bölerek ayırarak ötekileştirmek, hedef haline getirmek çok yanlış ve bencilliktir. Siz ve sizin gibi düşünen insanlar Devletin verdiği hakkı, gidip Devlete mi şikayet edeceksiniz. Siz atanamadınız diye başkalarının hakkına engel olmamalısınız, daha iyi Anlamanız için size şöyle bir örnek vereyim diyelim ki; Evli bir çift mutsuz şiddetli geçimsizlik yaşıyor boşanmak istiyorlar eh o zaman evlenemeyen bekarlar da hayır bunlar bir kere evlenmiş biz halen bekarız evlenmek bizim hakkımız desinler veya Memurlukta görevde yükselme Sınavını kaldırsınlar Hizmetli İsterse Yüksek lisans Mezunu olsun bir kere hizmetli girmiş mi girmiş ömür boyu hizmetli kalsın veya AÖF okullarını da kaldırsınlar AÖF Öğrencileri de zamanında okusalarmış kardeşim ben üniversite mezunuyum AÖF yüzüne Binlerce Üniversite mezunu var ve benim iş bulma şansım çok az desinler o zaman herkes olduğu yerde kalsın kendini geliştirmesin, daha iyi bir gelecek için çalışmasın..... böyle bir şeyler istemek ve teşvik etmek bence çok yanlış Neyse Allah herkesin Gönlüne göre versin nediiim.