Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski ve yeni raporların incelenmesi icin bimer'e yazıyoruz katılımlarınızı bekliyoruz

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
arkadaşlar usülsüzlük sahte rapor vs devletten alınan haksız yardımlar icin yeni ve eski saglık raporlarının incelenmesi icin bimere yazıyoruz desteklerinizi bekliyoruz

kamuda engelli kadrosunda calışan saglıklı kişiler varmı konu başlıgınıda lütfen inceleyin

merhaba örnek bir yazı örneği yazılıp paylaşılırsa bimere gönderebiliriz.

arkadaşlar örnek yazı en yukarıda yazdıgım konu başlıgının iceriginde mevcuttur herkesin katılımlarını bekliyoruz

arkadaşlar şu an 3 arkadaşımız konuyu bimere iletti katılımlarınızı bekliyoruz örnek yazıyı en yukardaki başlık altında bakabilirsiniz

örnek yazı nerede göremedim ???

kamuda engelli kadrosunda calışan saglıklı kişiler varmı konu başlıgının icinde arkadaşın bimere yazdıgı yazı var

(bimer)başbakanlıktan sonra (cimer) cumhurbaşkanlığınada yazdım hakan

zihinsel olmayıp ekpss ye zihinselden girenleride bi zahmet yazalım

zihinsel olmayanlarıda yazarız amacımız adaleti korumak bu arada akar ahmet cimerede yazdıgın iyi olmuş bide bu haksız bakım aylıkları icin bide aile ve sosyal politikalar bakanlıgınada ben yazdım onlar konuyu saglık bakanlıgına iletir

kampanyamız uzun süre devam edecektir katılımlarınızı bekliyoruz

Bimer yazısının cevabı geldi ve olumsuz olarak somut isim isteniyor sahtecilik yapan doktorun veya vatandaşın açık kimlik bilgilerini istiyorlar. genel olarak kontrol edemeyiz demeye getirmişler. Cimer cevap vermedi daha.

bana bimer ve aile sosyal politikalar bakanlıgından gelen yazı olumlu geldi bi kısım rapoların incelemeye alındıgı eski ve yeni degişik oranlı raporların ve haksız yere bakım aylıgı alanların evlerine kontrole gidildigi yazıyor

ama hangi kısım raporların denetlenmeye alındıgı acık net degil bekleyip uyguladıkları sistemi görecez senin yazını kişiyi kastediyo sandılar herhalde bimere yazdıgım yazının aynısını yazmak isteyenler bana cepten ulaşsın mutlu oldum inşallah ugraştıgımıza deger bunu dikkate alacakları acık net ortada ama daha fazla kişi yazasa daha yogunlaşır

yok kardeşim okuyan memurun yorumlama hatası inşallah uygulamaları burdan ögreniriz yani başına gelenlerden inşallah kurunun yanında yaş yanmaz yoksa vebal altına gireriz bi kısım raporlar dedigi aklıma takıldı zaten takıntıyım 3 günde bunu düşünecem

askibeka 1-2 sene öncesine kadar mahallemden bir miktar para verip engelli raporuyla emekli olan insanlar tanıyorum. Bilmiyorum şikayet mi ettiler yoksa devlet mi tesbit etti bunların maaşları bir süre kesildi ve kontrollere tekrar heyete gönderildiler.%40 üzeri engel oranı almış olacaklar ki Sonuç olarak tekrar emekliliklerine devam edildi. Gerçekten Hastalar belki ama sonuç olarak ilk raporlarını doktora para vererek almışlar. Daha dönen bir sürü dolap inanıyorum ki devlet memuru olan,emekli olan,askere gitmeyen,maaşa bağlanan,devlet yardımı alan nice insanlar var. Buna karşılık hakkı yenilen bir sürü gerçek engelli var. Gerçi ben yeni katıldım aranıza kanser hastası olarak ve forumda gördüm ki bir çok arkadaş mağdur durumda nedeni açık alması gereken yardımı başka insanlar almakta

geçmiş olsun allah şifalar versin ahmet madem yeni katıldın forumu incele bir çok konuda bilgi ve deneyimler var zamanını boşa harcamazsın kardeşim..

gecmiş olsun akar ahmet allah şifa versin bu konulara kızıp kafayı takıpta hasta olabiliriz bu dünyanın bide öbür dünyası oldugu icin sahtekrlr her türlü yenilecek no problem

Güzel bir konu olmuş. Dikkate alınır umarım

Millet nasıl sahte rapor alabiliyor anlamıyorum. Biz engelli olduğumuz halde bize vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar, oranları düşürüyorlar da düşürüyorlar ama onlara gelince nasıl veriyorlar anlamıyorum. Skolyozum var 4 ameliyat oldum 5.si yolda sırtım platin ve vidalar ile dolu derece 90 larda ona rağmen %40 zor alıyorum. Şimdi ki raporum %45 , Vergi indirimim yok yeni rapor almam gerek ama onuda eski raporumu kaybederim korkuma yeniletemiyorum. İncelensin bütün raporlar sahte olanların hepsi iptal edilsin. Haklarımızı gasp edenlere zehir zıkkım olsun. Bir sürü engelli rapor alamadığı için engelli sayılmıyor ama karakteri çürük bazı insanlar sahte raporlar ile onların hakkını da gasp ediyorlar.

Yapacak birşey yok binlercesi var sorumluluk devlette.

Ve binlerce sahte rapor yakaladılar . Geçen haberlerde vardı Diyarbakırda yakalanmışlar.

Yalnız06. Sizler böylelerini de şikayet edin derken, Sizi kınıyorum İnsanları bölerek ayırarak ötekileştirmek, hedef haline getirmek çok yanlış ve bencilliktir. Siz ve sizin gibi düşünen insanlar Devletin verdiği hakkı, gidip Devlete mi şikayet edeceksiniz. Siz atanamadınız diye başkalarının hakkına engel olmamalısınız, daha iyi Anlamanız için size şöyle bir örnek vereyim diyelim ki; Evli bir çift mutsuz şiddetli geçimsizlik yaşıyor boşanmak istiyorlar eh o zaman evlenemeyen bekarlar da hayır bunlar bir kere evlenmiş biz halen bekarız evlenmek bizim hakkımız desinler veya Memurlukta görevde yükselme Sınavını kaldırsınlar Hizmetli İsterse Yüksek lisans Mezunu olsun bir kere hizmetli girmiş mi girmiş ömür boyu hizmetli kalsın veya AÖF okullarını da kaldırsınlar AÖF Öğrencileri de zamanında okusalarmış kardeşim ben üniversite mezunuyum AÖF yüzüne Binlerce Üniversite mezunu var ve benim iş bulma şansım çok az desinler o zaman herkes olduğu yerde kalsın kendini geliştirmesin, daha iyi bir gelecek için çalışmasın..... böyle bir şeyler istemek ve teşvik etmek bence çok yanlış Neyse Allah herkesin Gönlüne göre versin nediiim.

(Atama bekleyen memur var diye istemediğim bir kurumda istemediğim insanlar ile ömür çürütemem. )
Diye boyle derler.
Kabahat bunlara is verende.
Peki ben sustum😊

işkur la işe girmememe rağmen gecen sene işkur şirketimize yazı göndererek tüm engelli çalışanların engelli raporlarını istedi
raporları verdik 2 ay sonra kontrol edilerek geldi
istenme sebebi sahte raporla calışanları tespit etmekmiş
sanırım tüm ülke capında yapılmıstır

sonemen ne kadar oldu bu olay olalı aynısını yaşayan varmı

konu yeniyse amacımıza ulaşmak için meyveleri toplamaya başladık demek tir

işkurun incelemesi değil burdaki amaç hastanelerden engelli olmadığı halde sahtekarlıkla rapor alanlar konu..

Üst Alt