Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Etraftaki insanların seslerinden/tavırlarından rahatsız olmak..?

berfin

yorumunu çok beğendim mizofoni ye oran veriyorlar mı?
Mizofoni tanısı tam olarak bana uyuyor ama kendimi kaybetmiyorum oto kontrolüm iyidir.
Seni tebrik ederim doğru teşhis yaptığın için trafik kazasından sonra majör depresyonu atlattık şimdi mizofoni olduk.
Bakalım daha neler göreceğiz:p

hemde bize sogan patates,sut, yumurta, yetistip satsinlar:eek:belki ucuzuna yeriz sehirdekiler:p

shukufe

shukufe yanlış yere yazdın galiba soğansız yemek tarifi sayfası değil burası:p yada şifreli yazıyorsun ben anlamıyorum:eek:

kasabalarda köylerde organik sebze ve meyveler yumurtalar büyük şehirlerden daha pahalıya satılır gezen tavuk yumurtası 1tl köy tavuğu 50tl keçi tereyağı 40tl kestane balı 75tl yani doğal olduğu için her zaman pahalıdır

Markette bile önüme geçiyorlar.

Kadın geldi ne dese beğenirsin.

Benim bi tane yoğurdum var senin kocaman araban.

Ben bi geçireyim kasadan gideyim. Makarna buz gibi oldu 😂😂😂

shukufe

anladım ben zaten bankacı arkadaş küçük yerlere yerleşmek daha sıkıntılı yani organik tarım olduğu için daha çok ücret ödediğimi bilirim ayrıca küçük kasaba köy gibi yerlerde hastane var doktor yok yada cihaz malzeme yok sonuçta bizler doktorsuz yapamayan bireyleriz.

Shukufe ya mizofoni olmuşum ben Berfin epikriz raporumu yazdı:eek:

bi eymir yap sen ilac diye:eek:ne mizofoni kalir ne bisey.
hafta sonu beni arkadas goturdu, balik ismarlicakmisim araba onun oldugu icin:eek:ben kucuk iki termosa cay koydum, ekmekarasi yaptim.
guzel oldu ama ayip olmusmudur.pinti diye:p

shukufe

ayıp etmişsin eymir gölüne git çay ve ekmek arası ye olacak iş değil yani:eek:

:(baskent gazin serrine ugradim bu ay ona gidicek bii suru para. napalim. :(

shukufe

Shukufe yazın doğalgaz alıp stokçuluk yaptın kışın zam gelecek diye her ay metreküp metreküp gaz aldın. şimdi gaz parasını bahane etme sendeki para kimsede yok valla :p stokçuluk yapıyorsun seni uyanık seni :eek:bizde bu gaz neden ucuzlamıyor diyoruz:eek:

Son düzenleme:
İş yerinde ki kadın ne ki sen babamı görmemişsin bir hapşırır yer yerinden oynar :) Bir de annemle babamın sohbet etmesi çok komik sanki aralarında koca bir dağ var seslerini duyurmaya çalışıyolar. Halbuki aynı odada karşılıklı oturuyorsun 80 desibel niye ahahahaha Geçengün ikisini taklit ettim böyle konuşuyorsunuz diye, yerlere yattılar:)

berfin

yaşlanmaya bağlı duyma kaybı yaşıyorlar belki de bu nedenle bağırarak konuşuyorlardır.

benim gözlemlediğim olay farklı Berfin yaşlanmaya bağlı değil bu insanlar sağırda değil örnek telde bağırarak konuşan veya yüz yüze konuşurken yüksek sesle konuşan kişiler hakkında düşüncelerim ya eşi başka şehirde yaşıyor çalışıyor uzakta yani yada çocukları ile ilgili sıkıntıları olan kişiler yani hayat bu insanlara gülmemiş normal insanlardan daha fazla acı sıkıntı çekmiş olduklarını düşünüyorum sokaklardan bahsediyorum ülkede ciddi bir psikolojik sorun var yani bir çoğu doktora bile gitmiyor ilaç kullanmıyor ama çevresindeki insanları son derece rahatsız ediyorlar.

İron

Takılıyorum sadece tabii ki söylediklerinde haklısın. Toplumun ru hali iç açıcı değil. Söylenecek o kadar çok şey var ki yoruldum artık.

shukufe Eymir de ekmek arası iyi gitmiştir. Eymir denince ,Gözümde canlanır koskoca mazi :rolleyes:

Nurtan
tavsiye ederim:)ekmek arasia kucuk bi nasi yikandigi belli olmayan balik parcasini tikistirip yemekten daha saglikli bulurum ekmek arasini. eymiri cok severim.odtu gibi bir camiadanda bu beklenir:eek:

Üst Alt