Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alıyorum 2022 için başvurdum. Sonuç ne olur?

-mka

Ben 2022 Maaşına Başvurdum Kaymakamlık Görevlisi 600 Kira Dışında Gideriniz ne kadar var Dedi ben 600 TL daha Dedim kirayla beraber 1200 gider dedim

ve Birde Kaymakamlık görevlileri 100 metre karenin 8 hissedarı olduğunu Söylemedim sadece ev hisseli kardeşlerim ve Annem Oturuyor Dedim Görevliler Acaba Sistemden 8 Hissedar Olduğunu Görüptemi Hesaplarlar

yoki_72

gideri sorsunlar emsal kıra bedelı harıcınde asla başka bişi gelirden düşülmüyor.bunu sormalarının sebebi yukarda yazdıgım 5 kişilik ailenın aldıgı kırayı kırada oturdugu evın kırasına bıle yetmezken sadece yeni zamla 1179 tl olan bakım maaşı ıle nasıl geçindiğinizi tespit içindir.çünkü gideriniz gelirinizden fazla olursa bu aradakı fark gelir olarak hesaplanır.misal gideriniz 1500 lira gelir 1000 lira aradakı 500 liralık fark giderlerden düşülmuyo tam tersi gelir olarak hesaba dahil ediliyo.nasıl olurda 1000lirası varken 1500 lira harcama yapıyo dıye araştrıma edıyolar.o yüzden sormaları normal.

hisseli evi 8 kişi oldugnu söylesenız ıı olurdu gerçi normalde sistemde görülmesı lazım.yinede hatrılatın.

Merhaba
Gelir Olarak Evde Bakım ve 550 TL Kira Alıyorum Oturduğum Eve 600 TL Kira Ödüyorum

Evimin ve Hisseli Evin Raiç Bedeli üzerinden Hesaplamaları
Bize 2022 Maaşı Mağlanması İçin Geliri Aşarak Zorluyacak Galiba

Ben Şu An 60 c1 Sigortalıyım
%80 Ağır Engelliyim

■Müteveli Heyeti Evimin ve Hisseli Evin Raiç Bedelini Gelire Eklemeden insiyatifini kullanarak

Bana 2022 Maaşı Bağlanma Olasılığı Olur mu

Siz Değerli Yönetici ve Üyelerden Bilgi İstorum Yorumunuzu Bekliyorum.

30 kere aynı soruyu sorana cevap verilmez😞

Zorro
erdal :D
erdal ben verrım cevap

yoki_72
kardeş müteveli heyet insiyatifini kullandı evini ve hisseli evini dahil etmedı dıyek yapılan kontolde ortaya çıkar bi şekılde o yüzdende kımse rısk almaz kısaca mutevelli heyetın böyle bir riske girecegini sanmıyorum ki kimsede girmez riske.

yukarda 30 nolu mesajımı yenıden okuyun ve ona göre hareket edin.2022 için yinede başvuru edın ama noksan bilgi vermeyın evlerı bildirin bildirmezsenız sonradan bildirmedıgnız ortaya çıkarsa başınız ağrır .siz durumunuz neyse açık açık anlatın

Raiç Bedeli Gelire Eklemeden 2022 Maaşı Mağlayamazlar mı

Raiç Bedeli olmadan
2022 mağlayamazlar
Nice Zenginlerde evler için,raiç Bedeli olmadan mağlayamıyorlar

Arkadaşlar Merhaba
04.07.2018 Tarihinde Başvurduğum 2022 Maaş Durumu Öğrennek İçin
E-Devlete Baktım
Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama

YARDIMIN DURUMU Bölümünde

Devam Ediyor
Yazıyor

Bana 2022 Maaşı Bağlandımı

Hayırlı olsun
Yes mağlamışlar

yoki_72
bu işin şikayet kısmı var mesai arkadaşı bile şikayet eder.hiç bir görevli risk alıpda eklememezlık etmez

net cevap eylülde bellı olur.siz bağlanmamış gibi bekleyın bağlandıysada bulmuş gıbı olursunuz

Net Cevap Neden Eylülde Belli Olacak Ki

Devam Ediyor Bağlanmış Anlamına Gelmiyor Mu

04.07.2018 Tarihinde Sosyal Yardımlaşmaya Başvurduğumda 15 Gün Sonra Sonuçlanacak Dedi 14 Gün Oldu

E-Devlette Yardım Durumunda

DEVAM EDİYOR Yazıyor Başvurum Sonuçlandı

Tamam kurtuldun işte
Mağlandınız

2022 Maaşını Eylülde 3 Aylık Mı Yoksa Aylık Mı Alacaz

2022 Maaşını Eylülde 3 Aylık Mı Yoksa Aylık Mı Alacaz
Merhaba

04.07.2018 Tarihinde 2022 Maaş Başvurusu Yaptım
Kabül Edildi

%80 Engelliyim

4 Temmuz'da Başvurdum
Maaş Ağustos Ayında Başlıyacak