Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alıyoruz. Adres değişikliği işlemi 8 aydır sonuçlanmadı!?

emre27,bulunduğumuz ildeki evde bakım hizmeti müdürlüğü ;il sosyal hizmetlerinde olsa gerek,verdiğin bilgi için teşekkür ederiz.Hakkımızı bilelim,koruyalım...

(emre27,den bilgi),evde bakım hizmeti müdürlüğüne dilekçe yazılıyor ve onlar Ankara ya dosyayı gönderiyor.Ankara dan gelen cevap üzerine de geriye dönük (ödenmemiş) bakım paraları alınabiliyor.

Arkadaşlar adres değişikliğinizi en kısa sürede bildirin aksi takdirde maaş kesiliyor.

arkadaşlar ben konuyu sordum bilen kişiye adres deyişikliği olduğu zaman sosyal hizmetlerden yeniden heyet gelip onay verecek aksi takdirde evde baıkm ücreti kesilir böyle söylediler

Şöyle bir yazıları okudum.Bırakın adres değişikliğini,mahalle sokak değişse bile nufus müdürlüklerine gitmeniz lazım.kimlikleri değiştiriyorlar.
bugün ben uğraştım.kendime gelince bilgilendirme için başlık açacağım.Çünkü SGK doğrudan nufus müdürlüğünden provizyon
alıyor.Bugun çok yoruldum.takip edersiniz.

Slm.ben bilmiyordum adres il değişikliğinde 15 gün süre oldugunu. Hesaba para yatmayınca anladımki kesilmiş ve araştırma yaparken sitenizden okuyunca ögrendim. 55 gün oldu adres değiştireli 15 gün önce müdürlüğüne gittim ve bildirdim adresimi ama dosyanın ellerine geçmesi 3 ayı buluyormuş eve gelip bakmalarıda 3 ayı bulurmuş yani 6 ay bu kadar uzun sürermi ??

normalde geriye dönük var ama memurların insafına kalmış birşey. benimde adres değişikliğinden kesildiler bildirdiğim halde erkenden ama malesef.

hakkı-aliniz var adres değişip bildirlmeyip kesilen ödemelerin toplu yapılıp yapılmayacağını ve izlediğm süreçleri herkese rehber niteliğinde paylaşcağm
Bence 8 ay çok uzun bir süre. Ben olsam BİMER'e yazar ve mağdur edildiğimin altını çizip, işlemin bir an önce tamamlanması isterdim.

palmiye1, shçek görüşleri herkesi bağlar. Görüşü hangi il talep etmişse, oraya cevaben yazar kurum, ama aslında o cevap herkesi bağlar! Kesinlikle konuda ısrarcı olun ve BİMER kanalıyla shçek'ndan resmi görüş isteyip eksik ödenen aylıkları talep edin

bildirdim adres değişikligini 3 ay oldu ama henüz eve gelen olmadı madur durumdayım bütün harcamaları ona göre yapıyordum.. BİMER e yazsam sonuç alabilirmiyim ?

arkadaşlar teyzem oğlundan dolayı bakım parası alıyordu ev alıp taşınmıştı 3sene oldu fakat kendisi sosyal hizmetlerer bildirmedi bizde uyardık dinlemedi şimdi eve denetime gelmişler maşı kesmişler acaba herhangi ceza alabilimi?

aynısı bizim başımıza geldi biz bilmiyorduk bildirim yapılacağını maaş kesilince öğrendik ceza kesilmiyor ama yeni maaş bağlananakadar aradaki aylıları vermiyorlar en az 6 ay alamadık

Üst Alt