Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için eve heyet geldi. Bundan sonra maaş ne zaman bağlanır?

mehmetkisan

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
selamlar
benim sorum şu ; bu ayın 12 sinde babam için eve gelindi ve babam uyuyordu annem kaldırılması gerekir mi die sordu gerek yok dendi bir şeyler yazıp gittiler
sonuc ne zaman belli olur? aylık bağlanırsa ne zamana olur .

babam %93 ağır özürlü parkinson hastası teşekkürler...

zaten önceden açmıştık belgeleri verince onuda vermiştik yani gelmeden önce hesap ellerinde vardı.

Size hesap actirin dedikleri tarihten 40 gun sonra paraniz yatiyor ama siteden takip ettigim kadariyla bu sure 2 veya 3 ay kadar da uzayabiliyor..Yani, kesin su gun yatar diye birsey diyemeyiz.Onumuzdeki ay`in sonuna dogru bankaya gidip bir sorunuz.

teşekkürler zaten bütün belgeleri biz agustosta vermiştik banka hesabıda dahil 12 kasımda geldiler onlarda ... umarım olumsuz bir şey cıkmaz olur yada olmaz diye bir şey demediler görevliler...

Ben şimdiden hayırlı olsun demiş olayım :)
Sadece, yeni yıl bütçesi felan derken belki beklenenden bir ay geç bağlanabilir belki..

:) cok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur ii günler...

hesabınıza bakın bir bayram öncesi ödemeler yattı.bu ay yatmamışsa önümüzdeki ay yatırırlar.hayırlı olsun.

peki 2022 evrak takibinde var olan durum değişiyor mu? 2022 maaşı alıyordu zaten babam?

yok değişmez.herhangi sosyal güvencesi ve evdeki kişi sayısına göre kişi başına düşen para miktarı 330 tl,yi geçmiyorsa!

:) cok sagolun gecmiyor zaten ,ben de değşir die bekliyordum ii günler

evde bakım aylığı

iyi günler evde bakımda Hatay da aralık maaşını alan var mı? birde bize geçen kasımın 12 sinde geldiler imza alıp gittiler bu ay yatar mı ?

Bu ay yatmaz gibime geliyor. Ama şans tabii.

evde bakım aylığı

kasım 12 de bakıcılar eve geldiler bu ay hesaba para yatar mı ? hataya ne zaman yatıyor teşekkürler..

slm

hadi hayırlı olsun.bize ikramda bulunursun herhalde.ben ilk aylığmda halka yemek yedirdim,hayır duasını almıştım.kırıkkaledeym.

Bizimde 3 ay önce eve gelmişlerdi. Hesap açtırın demişlerdi. Bu ay ilk maaşımızı aldık. Annem sevincinden yastığın altında saklamış parayı sabaha kadar. Sabah ilk işi de yastığın altını kontrol etmek olmuş. Darısı bekleyenlerin başına.

----------

Mehmetkisan bence Şubatta ilk aylığınızı alırsınız. Biraz daha sabır yani.

shçek i aradım

shçek i aradım kasım 12 de bakıcılar geldi dedim ve para yatırılan listede adınız yok dendi 20 gün sonra yine arayın o zamn belki eklenir listeye dendi ... bu ne demek şimdi?

yani bir sonraki evde bakım aylıklarına kadar para yatmayacak demek. önümüzdeki aydaki listelere tekrar bakacaklarını söylemişler

slm arkadaşlar yarın bizede geleceler heyet gelenler hastayamı bakıor evemi bakıyorlar biz hesap numarası falan vermedik hiç

ya bize hesao açın diyeli 3 ay oldu ama henüz maaş filan yatmadi il ankara artik sizin maaş ne zaman yatar bilemiyorum mart ayina kadar yatar sanırım

Iyi gunler bakici parasi icin muracaat ettik hesap acin dediler engelli uzeeinemi hesap acacagiz yoksa bakici uzeinemi acilacak

bakıcı uzerine hesap açtıracaksınız

Merhaba rica etsem bana da yardımcı olur musunuz? Evde bakım aylığı alıyorduk kesildi tekrar başvurduk ve denetim için 20 şubatta geldiler. Aile çalışma ve sosyal politikalar bakanlığına gittik onaylandığını söylediler fakat bize dönüş yapılmadı acaba aylığı ne zaman alabiliriz?

İ

Onaylanmış ise e-devlet den kontrol edin aysima

Mrb bizde dedem için başvurduk raporu teslim ettik hastaneye ama daha 6 gün oldu hastaneyi aradim raporunuz imzada dendi kabul edilmiş sanırım bizim evimize bakmaya nezaman gelebilirler birde dedemle altlı üstlü oturuyoruz sorun olurmu tek bişi daha ben oğlumun için kumbara hesabı açtım acaba sıkıntı olurmu çok bişi birikmiyor ama sıkıntı yaratır mı şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
oglunuzun kumbara hesabı engel olmaz. ancak yeterki hane sayısı ile eve giren maaş miktarı onemlidir efendim

Üst Alt