Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için eve heyet geldi. Bundan sonra maaş ne zaman bağlanır?

Altkatta 3 kişi oturuyorlar sadece dedemin maaşı var bagkurdan

Sibel6767
3 x 1219 :3657 lirayı geçmiosa hane toplam gelır dıger şartlarda tutuosa ebmyı alır.dedenin emeklı maaşı olamsı önemlı değil.ebmyıde zaten dedene deil bakıcısı kım olacaksa ona verılır.bakcı olacak kişiye ebm onaylanırsa bi belge imzalatıolar sorumlulk aldıgna daır ve ahnedekı kişi ve gelri değişiklikelrınde adres değişiminde bilgi verecegıne daır. o belgeyı saklayın ona göre hareket edın değişiklikelrde.

Teşekkürler ben Alicam bakım parasını nasip olursa dedeme ben bakıyorum

Heyet Geldi 10 Gün Önce Sizi Arıycaz Hesap Açcanız Dedi.
10 Gündür ne Arayan var Ne soran ...
İzmirde Hep Böyle Yavaşmı İşliyo Bu işler
Bakıyorum Yazanlara Diğer illerde hemen Bitiyor.
Şimdi Nisan Ayında biz bi şey alamıcaz demi.
Eve 15 martta geldiler baktılar ...
Ne Zaman Alırlar Bu maaşı Bilen varsa Cevap Verirse sevinirim.
Zaten 10 Yıldır Alamıyor İnsanlar.

Jackal35124

zaten mart ayında geldıkelrınde hesap açın deseler bile nısanda almayacaktınız.martta kabul edıldı desek nısanda bakımı yapacaksınız mayısda maaşı alacaktınz.önce bakım sonra maaş.1ay geriden gelıo maaş ebmde.nısanı mayıs mayısı hazıran...alırsınız böyle takıp eder ödemeler.

Bizim daha bakici maasi onaylanmadi ben sizlere bisey danisacam internette temmuz 2019 da bakici maaşları na zam geliyormus suan ki limit 1.305 tl kisi basi gelir 1.219 suan eger internet deki zam gercek ise suan zam miktari 1.371 tl peki bu zam geldi sayalim kisi basi limit eskisi suan 1.219 ve zam 1.371 oldugun da kişibaşı limit kaca cikar tahmini olan varmi eğer ki cikmaz ise benim maas baglanmaz 1.235.1.240 1.250 olursa iyi olur

Evde bakim heyet geleli 15 gün oldu bi gelisme yok şimdilik..bakıcının mi e devletinden hasta olanın mi e devletten takip edeceğiz suan hasta olanin e devletinden takip ediyorum kayit bulunamadi yaziyor...

Üst Alt