kardeşim %70 zihinsel engelli biz 2006 yılından beri bakım ücretini alıyorduk. babamın, annemin veya benim üzerime ait mal varlığı yok. kiracıyız. babam sadece emekli ve şuan ki maaşı 1050 tl. ben 2012 yılı haziranda memur olarak atandım ve maaş düzeyim 2bin tl oldu. 2 ay önce evimize gelen iki kişi bi takım sorular üzerine bizim bazı evrakları doldurmamızı ve benim maaş bodrolarımı talep etti. hepsini gönderdik ve bize neden kadroya girdiğimde onlara haber vermediğimiz için hem kızdılar hem de aylığı kesip dava açtılar. maaş şuanda kesildi. ben nişanlıyım bikaç ay sonra düğünüm olacak ve adresim kendi ailemin yanında değil yani ikametim başka yerde fakat evimize gelip eşya kontrolü yaptıklarında benim bi kaç eşyamı görüp bu kimin diye sormuşlar neyse bi not bırakmışlar adresini babanın yanına alacaksın diye ? şimdi ben anlamadım hem mahkeme aç hem de ikametim evimde olmadığı halde bana adresini al demeleri ne ifade ediyor. mahkeme bize para cezası ödettirir mi ? sonuçta benim ailemin durumu belli ev kira 450 tl elektirik su derken babama ben yardım ediyorum ailemizin yanına hiç mi gitmeyelim ? arkadaşlar başınıza gelen var mı ? lütfen yardımcı olun mahkeme işi ne olcak ? yada benim eşyalarımdan dolayı ikametim burda görünmüyor diye bana bi şuçlama açarlar mı ?
arkadaşlar çok çıkmazdayım daha önce forumda benzer konular varsada bilemiyorum lütfen yardımcı olun ???
arkadaşlar çok çıkmazdayım daha önce forumda benzer konular varsada bilemiyorum lütfen yardımcı olun ???