Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının e-devlet kaydı bulunamadı yazıyor!?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
evde bakım parası e devlette kayıt bulunamadı dıyor.her ay alıyorduk sıstemlermı tıkalı yoksa mher kesınmı aynı

selocanlar

Her ay oluyor sanırım güncelleme durumu falan, maaşla ilgili bi sıkıntı yoktur yüksek ihtimal.

Selamünaleyküm nakit yardım istiyorum başvuruyorum vermiyorlar durumu çok kötü Ne

evde bakım parası e devlette kayıt bulunamadı dıyor.her ay alıyorduk sıstemlermı tıkalı yoksa mher kesınmı aynı

evde bakım parası e devlette gözükmüyor nede2018

kardeşim il il farklı oluyor kimisi ay başında hemen gözüküyor kimisi 5 6 7 gibi gözükmeye başlıyor hangi il ise genelde o tarihler mesala denizli bizim ayın 5 6 7 gibi gözüküyor

E devlette maaş .

E devlette her ayin ilk haftası güncelleme mi oluyor? Gece saat 4 te baktım kayıt bulunamadı diyor da. Ama gün içinde sknti yoktu acaba ay bitti diye güncellememi yapılıyor bi bakıp bilgi verebilir misiniz ?

Mücahit01
hemşo sıkıntı yok hafta içi tekrar bka aylık güncelleme yapılıyo

evde bakım aylığı

Bu ay itibari ile ilk defa kardeşim için evde bakım parası alacaktık, dün yani 1 mart itibari ile e-devlette sisteme işlendiğini gördüm fakat bugün kayıt bulunamadı ibaresi ile karşılaştım ve şaşırdım. Neden olabilir acaba..

spica34 normal durum. genelde her ayın 5.de e devlette görunuyor ve ödemeler 13.den ıtıbaren başlıyor.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..

-mka ben engelli çocuğumun edevlet sayfasında sgk menüsünde gezerken yanĺışlıkla 4b isteğe bağlı sigorta linkine parmağım temas etmesiyle sistem otomatikmen çocuğu bakurlu yaptı hemen saatlar içinde dilekçe vererek çıkışını yaptırdım bu ara çocuğün velayeti vasisi benim ertesi günü engelli maaşı fes edilmiş bağkur kaydı nedeniyle ama tarihi 21/07/2017 bu beni şaşırttı bağkura giriş tarihi 25 şubat 2019 çıkış tarihı 26 şubat 2019 buna bir yorum yapar mısın ayriyeten Ufukalp

Fatma mehmet
durumunuzda düzeltme yapıldı mı maaş tekrardan baglanacak mı

Bakım maaşı

Bakıcı maaşı alıyorum. 2 gün önce
e devlet üzerinden sorgulama yaptım kayıt gözüküyordu, ama bugün tekrar bakayım dedim 'kayıt bulunamadı!' yazıyor. neden olabilir acaba, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İllere göre farklılık gösteriyor herkesin aynı anda güncellenmiyor.benimki genelde 4 veya 10 gibi güncelleniyor.

yıldırım1 yanlız kafama takılan önceki aylarda geçmişe dönük çekilen tutarları ve yatan ödemeyi gösteriyordu e devlet bakım maaşı sorgulama ekranında. Acaba her ayın ilk haftası dediginiz gibi güncellemeden dolayimi kayıt bulunamadı yazıyor. Sosyal hizmetlere gitmem gerekirmi bundan dolayı. Son olarak her ay bakım maaşı alıp e devletten takip eden arkadaşlar varmı. Varsa onların sorgulamasında da aynı sorun varmı. Teşekkürler.

Fadime8027 ayın son gününe kadar alınan ödeme bilgileri gösterilir.yeni ay girdiğinde güncelleme oldugu için 3-5 gün kayıt bulunamadı yazar bu hep böyleydi.Sosyal hizmetlere şuanda gitmenize gerek yok en geç ayın 10 unda güncelleme olur.Sıkıntınızı anlıyorum maaşın devam edip edmediğini merak ediyorsunuz ama eminim devam ediyordur,şuan bir cok kişide güncelleme olmadı rahat olun.

yıldırım1 inanın merakımı mâruz görün :) çünkü daha önce bazı sebeblerden dolayı iptal oldu. baglanmasida 2 3 ay sürüyor... ister istemez meraka düşüyor insan... Cevaplarınız için çok sağolun.

-mka aynen teşekkür ederim bugün itibarı ile e devlet bakım maaşı sorgulama ekranında göründü

Bu ay maaslar ayin 13 denk geliyor cumartesi maas yatarmi yoksa pazartesimi yatar alan varmi daha once bilgi verwbilirmi

Evde bakim maasina bakmak icin engellinin e devletinemi yoksa evde bakim maasi alacak kisinin e devletinemi bakmak lazim 2 sindede kayıt bulunamadi yazıyor 13 nisanda kabul olmustu evde bakim maaşı onaylandi dediler

Üst Alt