Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının e-devlet kaydı bulunamadı yazıyor!?

Zellandali

17:30 itibariyle ebm görunuyo yenıden bı bakın belkı sizinkide görunuodur

Gözükmüyor sınırı da gecmiyoruz site içi oturduüum için kesin kestiler 😰

Zellandali
şehir değişliğinden dolayı işlemlerınız tamamlanamamış olabılır bır sonrakı (kasım) ayını bekleyın gene görunmezse baglı bulundugnuz kuruma gedip sebebını sorunuz

Şuanda görünmüyor, 5 6 gibi görünür hep aynı şeyler oluyor

Beyfendi sizin gösükmüyomu sistemde ekran görüntüsü atablrmsnz tc kapatıp

Cimere yazdım değerlendirmede diyorlar ret olsaydı hemen cevap olurmuydu

Zellandali
benzer durmda olan bir üye arkdasda vardı onunkı 2022 ile ilgili cevap red cıktı cevabıda hemen alamamıstı.önce şikayet ile ilgili durumu incelıyolar kararı sonra verıolar

%90 engelli biri için sınırı gecmeyip nasıl hemen yardımcı olmazlar anlamıyorum şehir değişikliği yaptığım için pişman oldum

bizimde halen kayıt bulunamadı diyor. Maaş 1 ay oldu bağlanalı (il:gaziantep)

İstanbul güncellendi dün itibarıyla e devlette görünüyor

merhaba arkadaşlar halen bende kayıt bulunamadı yazıyor e-devlet te telefon ettim aile sosyal poli. müd. aktif diyor herkestemi böyle

arkadaşlar e -devlette ayın kaçında görünmeye başlar geçen ay aile sosyal politakalr maaşınız aktif dedi ama maaş yatmadı e-devlette kayıt bulunamdı diyor bu aydan dolayı 2 maaş alırsnız dediler halen kayıt bulunmadı diyor 01.11.2019 da aradım tekrar hesap aktif diyorlar bu ayda sıkıntı olursa başka nereyle görüşebiliriz 2 yıllık süreli onaylandı 1 ay aldık daha sonra yatmadı 3.ay bu ay

gaziantep güncellendi ama biz eylül ayında aldık ekimde yatmadı kasım görünmeye başladı bize ekimde yatması gereken kasım ayındaki maaşla beraber olur dediler ama burada 1384tl görünüyor geçen ayı vermeyecekler galiba

Kasım ayı yattı mı e devlette gözüküyor ama bugün yatması gerekiodu, yatmamış sizde de aynı mı?
koseharun27

iUysaL

aynen e devlette görünüyor 13.11.2019 son alınan maaş yazıyor ama yatmadı yatarsa size haber ederseniz buradan

Üst Alt