Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıklarının yapıldığı banka değişti mi?

@shempaty,
Aa 2022 yi ptt den halkbankasınamı taşıdılar. Ptt bişey demedi bu ay ama. Millet pttye gidip oradanda halkbankasınamı gidecek. 2 iş😡.haber vermek bu kadar zor olmamalı. Birbirimizden ögreniyoruz. Hiç anlamıyorum kolaylaşacagına zorlaşıyor herşey!!!

@shempaty,

Nasıl halkbankasında
PTT den bilgi gelmedi sordum halk bankasına haberi yok sydv ler haberi yok
Kaynağın nedir?

@Kırmızıı,

Zannetmiyorum bir haber yok ki

Aile ve sosyal politikalar bakanlığının resmi sayfasında 2026 dan itibaren halkbankasina yatacağı yazıyor...Halk bankasından sistemde kayıtlı yani hali hazırda engelli bakim parasi alan herkese sırası ile mesaj atacakmış şubeden kartın alınması için..Telaşa gerek yok..

@Arda t,
Evde bakım o
Ben 2022 engelli yaşlı aylıklarını sordum.

@afyonlu_03,
Arkadaş evde bakımı söylüyor onla ilgili açıklama var sitede
Engelli yaşlı bakım aylığı ile ilgili açıklama yok.
İlçe sydv bilgi yok.

Bu 2022 değil yani

@YellowArmy,

Yok kredi kartı vermiyolar. Sadece aile kartı diye blokeli bir kart veriyolar. Onunla sadece yatan parayı çekip yada o kartan harcama yapabilme özelliği var. Kredi kartı istiyorsan ayrıyeten hesap açmak lazımmış o da yine şartları var. Hesaba 10000 tl para yatırmamız lazımmış ayrıca 3 tanedede otomatik ödeme vermemiz gerekmiş. Ancak o şartlatla açılıyormuş.

Bugün kartı aldım çalışanlarda bir şey bilmiyor bize emir geldi uyguluyoruz dendi mobil bankacılık a girilemiyor Alışveriş te kullanılıp kullanmadığıda bilinmiyor 15 inde gitçez yatmışsa yatmış yatmamışsa kesilmiştir

@bilgeadam,
Tabiki gelir tesbiti durumunda bir değişiklik oldugunda kesilir. Ama bu öncedende vardı ya hani!!.Karta bagladınız sandım olayı

@Kırmızıı,
Ziraat mobilden maaş durumunu takip ediyorduk bunda şu an öyle bir şey yapma şansımız yok demek istedim.

@bilgeadam,

Evet halkbankasında böyle birşey yokmuş memurda öyle söyledi. Bana 08502220400 bu numarayı yazdı verdi. Buradan öğrenebilirmişiz.yimnede buradan başlık açılıp en kolay buradan öğreniriz biz yine:)

@Delorean,

Banka çalişanıyım dostum. kaynak verım sıze . bıze hesaplar açıldı ocak ayından sonra bakım ucretlerı ordan yatıcak

@shempaty,
Ana ben sana bakım ücreti sormadım değil mi yukarıda da belirttim.
Bakım yardımı yani evde bakım yardımı ziraat bankasından halk bankasına geçti.

Ben ne sormuşum 2022 engelli ve yaşlı aylığı ptt den yatan ayın 5 ile 9 arasında ptt şubslerinden ödenen sosyal kart adı altıyla ptt atm ve ortak atm lerinden çekilen bu HALK BANKASINA geçti mi ?
Soru bu tamam mıdır anlaştık mı?

Unutmadan bende ptt çalışanıyım şubeler kapanacak yapılanmaya gidiyor vb 2013 öncesi memurlar başka kurumlara geçiş yapılacak

@Kırmızıı,

Kırmızı sinirli oluyor resmini çektim bakarsın bilader.

Buna da bak hangisi kızgın hangisi sinirli mi gülücük mü iyi bak dört gözüm ama köt değilim kardeşim.

Artık ziraate yatmıycak en yakın halk bankası şubesine gidin orda size aile kartı kartı bi kart çıktı artık oraya yatacak halk bankasına gidin orda sizi bilgilendircekler

Sosyal yardımı aramadım marta sarka bilir dediler tem Entegrasyon sağlanmamış sanırım.

Üst Alt