Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bLOKE TUTARI 500 TL KOYULMUŞSA HESABINIZA( zaten o blokeli) o kadarın dışındakileri yeni yatanı alırsın bankadan da bu paranın evde bakım maaşı olduğunu belirten ekstre fotokopisini al imzalı mühürlü olarak . icrayı koyan kurum veya kişi kimse onu ara bunun bakım maaşı olduğunu söyle .posta yada maille belgeyi göndereyim de belgeyi gördüklerinde kaldırmaları lazım. Sonuç alamazsan aynı bankadan aldığın hesap özetini yaşadığın yerdeki icra bölümüne ver bir dilekçe ile onlar icranın açıldığı ildeki icra müdürlüğüne gönderirler verdiğin belgeleri p 500 tl nimde ,icrası kalkar .Fakat yardım parası dışında o hesabı kullanma icra konulabilir geriyede alamazsın sonraYani ben bu ay yatacak olan evde bakım maaşını çekemezmiyim bu hesaptan abi
Evet kuruma degil icra dairesine yaptım ama hala kalkmadı haciz e devletten dosyaya eklenen son 20 evrak a bakıyorum en son benim itiraz dilekçem eklenmiş başka hiç bir şey yok