Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@engelli sosyolog, merhaba size birşey sormam gerekiyor cuma günü eve teftişe geldiklerini söyledi görevliler engelli bakım aylığı alıyorum eşimden o gün çok hasta ve müsait değildim bende şu an müzait olmadığımı ve hasta olduğumu söyledim daha sonra gelmelerini söyledim o an açabilecek durumda değildim görevli kişi hayır bugün açmıyorsan sen bilirsin dedi ve gitti yani şimdi tekrar gelirler mi acaba yada dosyaya ne diye işlenmiştir bu durum veya ben ne yapabilirim
@sibel348, siz gidip durumu anlatın. İyi olmamış,ne düşündüler Allah bilir. Hiç evde olmasanız, tekrar geliyorlar ama bu durum başka, gelen memurla görüşün. Onun verdiği bilgiye göre tavır alırlar.
@sibel348, eve gelmeleri rutin yıllık denetimdir. öyle bugün açmıyorsan sen bilirsin diye dosyanıza olumsuz bir kanaat bildiremez. Ama şüpheli bir durum( bakım hizmetinin verilmediği yönünde) var diyerek tutanak tutmuş olabilir. Bakıcınız ilgili sosyal hizmet merkezine gidip durumu izah etsin. O gün için almış olduğunuz istirahat raporunuz varsa veya hastane randevu fişiniz varsa onları da yanına alsın. Olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum, evde bakımda günlük rutin hayatınızı yaşayabilirsiniz, bu gibi durumlarda elinizde belge olması sizin yararınızadır. Geçmiş olsun.