Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde internet paketi için arayış halindeyim. Ne önerirsiniz?

Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar , ☺️ turknet kullanıcısıyim biliyorsunuzdur taahhüt yok ve bir yıl olmadan ikinci yüklü zam geliyor 170tl düz olacak şuan 105 lira ödüyorum. Odenereceginiz evde internet var mı ? Teşekkürler 🙏

Bulunduğunuz lokasyon da fiber alt yapı var ise Superonline tavsiye ederim. 10/12 yıldız kullanmaktayız, herhangi bir problemle karşılaşmadık.

Eğer binanızda kablo tv alt yapısı varsa kabloneti önerebilirim. Hizmet ve engelli indirimi olarak memnunum.

buraksah
Alt yapı uygun görünüyor fiyatı da engelli indirimi ile 100tl gelecek yalnız şikayet var sitesinde çok fazla şikayet girilmiş engelli indirimi yansıtılması diye .. sizde durum nedir ? Siz engelli indirimi talebinde bulundunuz mu?

Tomris_Hatunn
bende 105 ödüyorum turknet banada mail geldi ağustosta 127 olacak diye size niye yüksek demişler

MRM

Ben de indirimli 127 gelir ama sürekli zam istemiyorum demek istediğim o

burda altyapı önemli türk telekom, süperonline vs olabilir hepsinde engelli tarifeleri mevcut

Kablonet kullanıyorum hiç memnun değilim. Sadece kablonet i tercih etmeyin derim. Tamam,engelli indirimiyle 86-87 gibi bir rakam ödüyorum ama evin içinde doğru dürüst çekmiyor internet. Superonline a geçmek istiyorum fakat o da taahhüt istiyor,bende taahhüt vermek istemiyorum o yüzden mecburen kablonet kullanmaktayım.

Netspeed kullanıyordum 46 Tl idi 2 ay önce 87 olacak dediler aboneliği iptal ettirdim ama kullandığım süre içinde hiç problem yaşamadım. Türk telekom altyapıısnı kullanıyor.. bu fiyatlar engelli tarifesi tabi ki..

Superonline öneririm uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.

Arkadaşlarım ürünü taahhütlü istiyorum çünkü taahhütlü olmadığı vakit zam görüyorum sürekli . Taahhüt olunca sabitliyor rakamı sadece sorun yaşanmayan bir net alt yapısı olsun . Örnek

📍Vodafone olumsuz duydum . Damadimiz yazılımcı özellikle o bana bulaşma dedi .

📍Superonline engelli indirimi yansitmiyormus internette çokça şikayet var

📍Türk Telekom interneti kopmalar ve kesilmeler çok oluyor onu farkettim ailem kullaniyor bende de oluyordu eskiden kullanmıştım.

Bilemedim .. ama kesinlikle sabit ücret istiyorum %80 yakın ücret artışı oldu altı ay geçmeden

Kötü internet demek kötü altyapı, kötü bina hattı demektir.. 10 yılı aşkın türk telekom fiber kullanıyorum bi sıkıntım yok..

Şehit eş ve çocukları, Engelliler (kendileri) ve Gazilerimize (kendileri) özel avantajlarımızla Turkcell olarak yanınızdayız.

Kampanyaya katılım 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir.

https://www.superonline.net/sosyal-destek

Uzun yıllardır superonline kullanıyorum ve çok memnunum , 1 kez bile olsun problem yaşadığımı hatırlamıyorum.

NETSPEED den daha iyisini bulamazsınız hem tahahüt yok hem problemsız.. Bir konuşun derim bu konuda zorlanıyorsanız

Sanırım tavsiye edilmeyen ISS kalmadı. :)

jonjon

Sıfır bina merkezi lokasyonda bile kötü türk Telekom yıllarca bende kullandım hep kopmalar kesintiler oldu bana ısrarla sorun modeminizde dendi yeni modem aldım sorun devam etti.çok şikayet edince en sonunda alt yapıda sorun olduğu anlaşıldı düzeltildi ama 6 ay sonra gene aynı sorun oldu tahahüt de olunca çıkamıyorsunda.turknet e geçtim böyle sorunlar olmuyor olsa da bir kaç saatte düzeltiyorlar oda nadir oluyor zaten.

Engelliler için uygun evde internet

Merhaba, turknet kullanıyorum. Çok fazla zamlar geldi an itibariyle 127.4 TL ödeyeceğim. Bana önereceğiniz bir seçenek var mı? Türk Telekom veya alt yapısı önceliğim değil. Teşekkürler

Şuan da en uygun fiyatlar gibirtnet comnet milenicom( gibirnetde engelli tarife bulunmuyor comneti bilbiyorum milenicomda vardiye biliyorum assada gun fiyat listesi bulunan birlistem var inceliyiniz kendim halen turknet kullanicisiyim gibirnete gecmeyi düşünüyorum siz size hangisi uygun ise onu secin

https://imgyukle.com/i/nYuBje

Burdaki yazan fiyatlar normal bireysel abonelik icindir engelsiz tarifesi olanlar indirimli olucakdir bi fiyat bilgisi alirsiniz

türk telekom kullanıyorum 20 mbps hız var 1.3 mb hızında iniyor maalesef bulunduğum bölgede başka sağlayıcı da yok

Netspeed kullanıyordum zam gelene kadar.Gecen ay milleni ye geçtim.Vdsl 100 mb kadar hız taahhutsuz 76 TL

Ben turk telekom engelli indirimli 16 mbit interneti 82 liraya kullanıyorum.

ben engelli tarifesinden faydalanmayı düşünmüyorum. ne ev sahibim "aceba ne engeli var?" diye düşünsün ne de o veya bir başkası hakkımda sanki tuhaf bir kişilik mişim yada kusurluymuşum gibi bir düşünceye kapılmasın.

Şuan Superonline deyim aylık 130 civarı ödüyorum 500mgbit alıyorum çok iyi ve kalite net bir gün bile kesilmedi tavsiye ederim arkadaşlar ayrıca fiber kullanıyorum tavsiye .

Ben de indirimli 127 gelir

Yanlış anlamayın ama şu ekonomik ortamda 127 TL sınırsız internet için bence uygun bir rakam... Keşke taahhütlü olsaydı o zaman zamdan etkilenmezdiniz. Telefon paketlerinin bile en uygunu yani interneti en düşük olanı 55-60 TL civarında. Devam etmenizin daha yerinde bir karar olacağı kanısındayım...

Uygun fiyata internet

Merhaba arkadaşlar eve internet bağlatacam uygun fiyata hangi şebekeleri önerirsiniz şimdiden bilgi için teşekkürler

Eğer yaşadığınız yerde Kablo TV alt yapısı varsa Kablonet'i öneririm.

Üst Alt