Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde internet paketi için arayış halindeyim. Ne önerirsiniz?
Merhaba, turknet kullanıyorum. Çok fazla zamlar geldi an itibariyle 127.4 TL ödeyeceğim. Bana önereceğiniz bir seçenek var mı? Türk Telekom veya alt yapısı önceliğim değil. Teşekkürler
Ben 2009 dan beri Türk Telekom kullanıyorum şuan faturam 65 TL gayet memnunum hemde köyde olmama rağmen önceden kopmalar oluyordu hatlar sikintiliydi sonra hızı biraz düşürünce kopmalarda gitti yeni taahhüt yaptım 1 yıl 65 2. Yıl 85 TL ödeyeceğim yıl başlarında falan fiyatın artmayacagini özellikle belirttiler ayrıca Türk Telekom alt yapısını kullandıktan sonra hangi saglayicidan internet alırsaniz alın telekomda karşılaştığınız sorunlarla yine karsilasirsiniz
Öncelikle altyapı olarak hızınız iyiyse ve altyapı size 100 80 mbps felan veriyorsa türkneti öneririm türknet fiber altyapı sahibiyseniz sizlere 1000 mbps download 1000 mbps upload sağlamaktadır ve ekonomi kaynaklı fiyat 160 tl'dir ama süper online denedim berbat ve taahüt var ttnet zaten berbat kablonet taahütlü yine berbat hız veriyor taahütsüz olarak türknet milenicom var milenicom yani dedirtiyor ama türknete gectim milenicom'dan daha mutlu oldum diyebilirim taahütsüzleri deneyip beğenmezseniz taahütsüz'den cıkıp diger iss'leri deneyebilirsiniz ama önerim türknet'dir arkadaş getir kodu verirsem size ilk ay odedikden sonraki ay ise 1 ay bedava internet hakkı veriyor isterseniz dm den atabilirim size geçmek isterseniz türknet'e. cerbe Gerekli mecralara şikayeti verin o zaman görüyorlar şeyi ^^
Ben Superonline a geçtim. Biraz tuzlu oldu ama şimdilik memnunum. Zaten 2 yıllık taahhüt verdim,memnun olmasam ne olacak şu hıza ne deniyordu,heh mbps,işte o 500mbps imiş bir de tv+ var,tüm kanallar açık,toplamda 170 lira. Umarım pişman olmam