Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Hüseyin404, tanıdığım insanların yanında psikolojik olarak rahat olamıyorum. Rahat hissedemiyorum. O an hep sinir stres oluyorum. Bu arada çevremde tanınmakta istemiyorum.
@Sakar_Şakir_60, çok geçmiş olsun abi, dediğim gibi bence terapi al, ilaçlarını aksatma tabi, bu dışarı çıkma korkunu yenersin, altında yatan sebepler vardır terapiyle farkına varırsan senin için her şey daha kolay olur. Bence, tamamen sıradan vatandaş yorumu bu, içeriği tam bilmemekle beraber, ailene veya tanıdıklarına seni koruyamadıkları için kızmış olabilirsin içten içe, yanlarında güvende hissetmeyip sinir stres olman bu sebepten olabilir ama öykünü dinleyince psikolog uzman olarak sana daha yardımcı olacaktır..
buraya kötü örnek olup kötü tavsiyeler vereyim. tüm birikiminizi borsaya oynamaya getirin hatta altın diğer paralara forex yapın sonuç paranızı batırıp tam dibi görmüş olursunuz YTD
@Sakar_Şakir_60,
Tembellik tabii ki ne yani her şeyi ilaçtan mı beklemek gerek? ilacı içeyim oturayım bekliyeyim etki etsinde ayaklarımı hareket ettirsin beni evden dışarı çıkarsın.
KENDİN YAPACAKSIN.
motivasyon yoksa yok, oturup ağlamak çare değil.
bana da olmuyor değil, oluyor ama ben kendimi zorluyorum savaşmak gerekiyor
@Sakar_Şakir_60, bedensel engelli değilsen ve Antipsikotik gerektiren bir sorun yoksa mesela dışarı çıkarsam vururlar beni gibisinden korkulu düşünceler, paranoyalar gibisinden ve de hareket etmiyorsan evet Tembelliktir. Düşünceler değiştiğinde davranışlar da değişir. sen ne kasetttin