Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evime uygun asansör ve rampa yaptırmak istiyorum..?

harme28

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ikinci katta oturuyorum evimin merdiveni dışdan L şeklinde 15 basamak inip çıkmam zor oluyor neyapmamlağzım asansör veya rampa nasıl yaptıra bilirim hangisi uygun olur?
Bana yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda oldukça geniş ürün yelpazesine sahip bir firma:

Tave Asansör İnş. Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti.
Adres : Selahattin Pınar Cad. No: 27 Kat:2 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul
Telefon : +90 212 356 47 07 (pbx)
Faks : +90 212 356 40 14
Web : www.tave.com.tr
E-Mail : info@tave.com.tr

Not: Firma hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim. Sadece internetten haberdar olunca paylaşmak istedim. Lütfen yeterli fiyat ve kalite araştırmasını ve karşılaştırmasını yapmayı ihmal etmeyin.

produkte2.jpg

ASANSÖR

ARKADAŞLAR
BEN KEMER DE YENİ BİR YERE TAŞINIYORUM AMA YER 2.KAT VE ASANSÖR YAPTIRMAK ZORUNDAYIM
ANTALYA DA Kİ BİR ÇOK FİRMAYA TALEPDE BULUNDUM,GEREK NORMAL ASANSÖR GEREKSE PLATFORMLU MERDİVEN ÇIKAN ASANSÖRLERDEN,30 MİLYARIN ALTINDA BİR TEKLİF GELMEDİ
BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VARSA ÇOK SEVİNİRİM

Teşekkür ederim ama ben Giresunda oturuyorum.başka fikirleri olan arkadaşlar varsa onların önerilerinide beklerim

harme28, bence Türkiye'Nin her yerinde hizmet götürüyorlardır. Firmalara ya telefonla ya da e-posta aracılığıyla sormanı öneririm.
Hatta Engelliler.Biz sitesi aracılığıyla haberdar olduğunu da belirt istersen. Böylece daha çok müşteriye ulaşabilmek için daha uygun fiyat ve hizmet verebilirler...

VIMEC

arkadaşlar olaya son noktayı koyalım bu ürünlerin kralı Avrupanın en iyisi
olan VIMEC tir.
Vimec in türkiye temsilcisi de
konut asansördür.
www.konutasansor.com dan direkt ulaşabilirsiniz eminim size iyi bir fiyat vereceklerdir.

yaklaşık 7-8 yıl önce bahçeden apartmanın ana giriş kapısına çıkan bi asansör yaptırdım. bana 1300 $ a malolmuştu...
sadece projesini ben çizmiştim. teknik detaya usta karar verdi. motor kaç HP ve kaç Wlt. olacak vs.
o seneler sınırlı sayıda olan asansör firmaları astronomik ücretler istemişlerdi.

kime yaptırttım..?
dudullu organize sanayi sitesinde bi vinç ve forklif tamircisine..!
(0216 3650589 nizamettin usta...ama tlf. cevap vermiyo..? )
8 senedir tıklamadan canavar gibi çalışıyor.
bi de çevrenizdeki bu imkanı zorlayıp araştırın derim.
bzim ustalara malzeme ver bi de resmini göster mutfakta jet uçağı imal etsin.. :lol:

Bende izmirde evden eve nakliyat yapan bir firma vasıtasıyla 3. cü kattaki evimin balkonuna asansör yaptırdım tekerlekli sandalyeme göre. 2000 yılından beri halat 1 kere koptu. Korkuyorum binmeye ama mecburiyet var.
o zaman birbuçuk milyar a yaptırmıştım. Halat 3 milim bir kasnağa dolanarak yukarı çekip indiriyor. Basit bir sistem emniyet sistemi hiç yok.
Yukarıda bahsi geçen firmaları aradım konut asansörü daha duyarlı hissettim. Fiyatlar 15.000 yuro dediler. Gerçekten maaşlı bir kişinin yaptırması çok zor. Konut asansördeki bir yetkili sosyal güvence kapsamına almak iççin girişimlerimizin sonucunu bekliyoruz ded. İnşallah dedim bekliyoruz.:(

zekhan dost yüksek inşaatlarda çalışanların kullandığı emniyet kemerleri var
ani düşmelerde pat diye seni yakalıyor..basit pratik,kullanışlı..bi çeşit oto emniyet kemeri gibi.
düşme tehlikesine karşı onları denesene..

karadeniz insanı her durumda zekasını kullanmayı bilen insanlardır. bu konuyada el atan hemşerilerinle gurur duyuyorum. arkadaşım sizin sorununuza en kolay ve ucuz yöntem işte bu linke tıkla işine çok yarayacağına inanıyorum. Saygılarlarımla

http://www.takagazete.com/haber.php?id=411

bayke,

Bence izlenebilecek en iyi yol bu. Ha benim param çok bastırır yaptırırım diyosanız başka..
Yaklaşık bir ay önce, zeminden 1. kata yaklaşık 3 metrelik bir kaldırma platformu için, tave asansörden fiyat istedim.
kabinsiz 21.700, kabinli için 24.000 yuro istediler. :D

sAOLASIN BAYKE ABİM O KEMERİ ARŞTIRIYORUM. SİZİN HER ZAMAN PARLAK FİKİRLERİNİZ OLMUŞTUR ZATEN HEMDE PRATİK. TŞKLER

EVET ARKADAŞLAR EN İYİSİ KENDİ YAPIMIMIZ DÜNYA PARA İSTİYOR FİRMALAR Bİ ARABA PARASINDAN FAZLA EPEY ZAMAN ÖNCE HABERLERDE Bİ HAMŞERİM KENDİ YÖNTEMİYLE YAPMIŞTI ONUN GİBİ BİRŞEY YAPILIR.

Harme28 - fgrsu - zekhan arkadaşlar merhaba... :D işlerimin yoğunluğundan uzun süre oldu forumlara bakmayalı...görüyorum ki bir hayli zaman geçmiş :( fakat her zaman karşılaşılan bir durum sözkonusu...(Mimari engeller)... :( iç ve dış mekanlarda ulaşılabilirlik, tüm akülü ve manuel tekerlekli sandalyeler ile heryere ulaşım, merdivenlerden iniş çıkışlar ) tüm bu konularda yardımcı olabilirim... bana telefonumdan ulaşabilirsiniz ( +90 533 498 05 07 )

Sibel hanim nasıl bir yardım mesela. merak ettim.İmalatçımısınız bu konuda.
Telefondan ulaşamadım.

Merhaba Zekhan...
İş yoğunluğundan bir hayli zaman oldu foruma katılamamak...mesajını okudum 02122845961-02122845962 Arkon Reha Teknik arayabilirsin.Bu konuda bilgi alabilirsin.....

arkadaşlar hepinize merhaba ben kayseride asansör sektörüyle uğraşıyorum ve engelli asansörleride yapıyorum bir çok yaptığım engeli ve yaşlı asansörü var ama size uygun olarak tasarladığım 220v ev elektriğiyle çalışan ve sürücülü ve aynı zamanda kumandalı olup her türlü can emniyeti olan bu modeli bina dış cephesine ve merdiven boşluğuna kurabiliriz ihtiyacı olan arkadaşlar asansörün kurulacağı yerin resmini çekerek bana msn adresimden ulaşabilirler
devasasansor@hotmail.com web www.devasasansor.com
en son 3 sene önce 2. kata kadar çalışan kurmuştum 5.000 ytl ye sizede ikramlı yaparız

Merhaba Arkadaşlar,

engelli ekipmanları ile ilgili olarak biraz daha açık oynanmasını rica ediyorum. Tave fiyatları yüksek olabilir, belki ürünler çok kalitelidir, estetiktir, emniyetlidir, hatta montajı belki çok ehil ve dolayısı ile daha pahalı bir ekip gerçekleştiriyordur. Bütün bu etkenler elbette fiyatın artmasına yol açan sebeplerin başında gelmektedir. Ama göz önünde bulundurmak gerekir ki, bütün bu arz edilen ürünler insan taşıyor. Şimdi şunu bu forumda söylemek istiyorum. Bir asansör ile bir otomobili kıyaslarsanız, asansör veya sektördeki asıl adıyla, özel donanımlı bir engelli kaldırma platformunun fiyatının 5000 ytl olması mümkün müdür. Örneğin tave'nin satmakta olduğu ürünü tartıya koysanız hurda fiyatı bile 5000 ytl'den çok eder. Bir firma sahibi olarak engelli insanlarla sürekli bir araya geliyor ve maddi konunun hassasiyetinin farkındayım. İstemeyen inanmasın ama elimizden geldiğince limitlerde fiyatlarla piyasada yer edinmeye çalışıyoruz. Sebebi de gayet basit. Her şeyden önce insanız. Bugün sağlığımız yerinde ancak yarın bizim veya bir yakınımızın başına gelebilecek bir kaza neticesinde bir anda kendimiz mağdur ve bu tür ekipmanlara muhtaç olabilir miyiz ? Fiyat verirken bunu kendinize sormanızı tavsiye ederim. Özetle 30.000 ytl ucuz bir seçenek değil. Ancak 5000 ytl de inanılmaz derecede düşük bir fiyat. Yani benim bir meslektaşım, 220 V ev elektriği yani motor sürücülü, kumandalı ve her türlü can emniyetini atfetiği bir ürün satabileceğini iddia ediyorsa bu en basit tabirle aldatmacaya girer. O halde sormak lazım, böyle bir ürünü var ise bunlardan binlercesini yurt dışına satma imkanı varken neden bu forumda vakit kaybediyorsun ? Bir de alay eder gibi, "size de ikramlı yaparız" deniliyor.

Hepinize sevgilerimi sunarım

Asansör sistemini hallettim 1.5 milyar maliyetle raylara içinde hareket eden bir kabinle calaskar tipli bir motor ve 6 mm lik bir halatla rahat odlu 3 ncü kattan inip çıkmak çok memnunum.

HARME28 ve FGRSU evinize yaptırmak istediginiz asansor meseleri sorununuzu yaparak cözebılırım .Bunun için beni arayıp görüşmek isterseniz.
0534 4087285 nolu telefondan arayabılırsınuız.selamlar

sitemizde asansör ve araç içi lift sistemleriyle ilgili örnek çalışmalarımızı görebilirsiniz..
bu konuda daha ayrıntılı bilgi için;
www.hitaymed.com
0.224.221 84 38
0.541.778 29 41
hitay sağlık hizmetleri

Zekhan sistemini güle güle kullan , Bu sistemin birkaç resmini buraya koyabilirsen.
Arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun diye düşünüyorum.

ısteklerınız okudumda bız engellı asansoru yapıoruz yerımız ıstanbul pendık de cok fazla engellı asansoru yaptık .. ıstegınıze gore yaparız yıne ..bilginiz olsun tsk ederım fırma bılgılerımı asagıda verıorum ılgılenırsenız sevınırım..

daspa muh. asansor ltd şti
216 482 56 86 - 87 - 88 faks
daspa_asansor@hotmail.com

slm arkadaslar bende geçen sene asansörümü 1500 tl ye yaptırdım evim zemin kat dıştan balkondan asansör yaptırdım gazet rahat inebiliyorum 220 volt elekrikle calışıyor 8 milimlik halatla raylar içinde hareket eden bir kabini var yaptırmak isteyen olursa yapan ustanın tlf nu hasan usta 05379805681

Merhaba Arkadaşlar;
Tekerlekli Sandalye Lift Sistemleri Rampalar ve Kat asansörlerle ilgili
bizimle irtibata geçebilirsiniz. Türkiyede imalatını yapan yerli tek firma olarak ihtiyaçlara yönelik AR-GE çalışmları gerçekleştirerek engellerinizi birlikte aşabiliriz.
CTMOTOMOTİV .LTD.ŞTİ.
www.ctmotomotiv.com

Asansör

Izmir içinde dışarıdan sadece bir kat çıkıp inebilecek balkona monte edilebilecek asansör yapımında önerebileceğiniz, fiyatı da uygun olan firma varmı?

biz bursadan bir firmaya yaptırdık

fiyatı piyasadan çok düşük oldu CTM FİRMA ADI CELİL BEYLE GÖRÜŞÜN 0535 5655115 istanbul güngörenden metin bey derseniz beni hatırlar..selamlar

Üst Alt