bongiovanni;
öncelikle herkese selamlarımızı iletir ve böyle saçma bir tartışmanın muhatabı olduğum için üzüntü duyduğumu iletirim.
şimdi arkadaşımın yukarıda söylediği sözlere katılmamak mümkün değil.bu arkadaşın maliyeti düşerememesinin başlıca sebebi ürünlerin ithal olması. fakat firmamızın yapmış olduğu ürünlerin tamamı yerli olup kendi üretimimizdir. biz DEVAS ASANSÖR olarak TÜRKİYEMİZDE ürettiğimiz engelli platformlarını zaten yurt dışına satmaktayız. bahsetmiş olduğumuz asansörün bu sitedeki fiyatının 5000 tl olmasının ana sebebi engelli arkadaşlarımıza bizimde bir nebze olsun yardımımızın dokunmasıdır. yine tekrar ediyorum engelli bir vatandaşımızı zemin kattan alıp bir üst kata çıkaracak asansör fiaytımız 5,000 tl dir.
ürün özellikler
hidrolik tahrik sistemi
uzaktan kumanda
sesli ve ışıklı uyarı
304 kalite paslanmaz krom kaplama
mikroişlemci kontrollü kumanda panosu
serbest düşmeyi engelleyen hortum patlama valfi
paraşüt fren tertibatı
ve isteğe özel daha birçok özellik
kullanılan bütün malzemeler CE belgeli ve EN 81 güvenlik şartlarına uygun bir sistemdir.
İhraç ettiğimiz ülkeler : DUBAİ - Irak - Azerbaycan - Suriye
yurt içi referanslar : adıyaman besni engelli okulu 2 adet
şanlıurfa TOKİ 2 adet
şanlıurfa Harran TOKİ 2 adet
Şanlıurfa Milli Eğitim Bakanlığı 1 adet
Kayseri Mehmet ÖRÜCE ( 0505 936 4266)
kAYSERİ gAZİ Sümer DUMAN .............
ve daha bir çok referans
DEVAS ASANSÖR OLARAK İTHAL ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERLE DEĞİL İMAL EDİP İHRAC ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERLE ÖVÜNMEK HAKKIMIZDIR.
FİRMAMIZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMANIZ İÇİN www.devasasansor.com ADRESİNE GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
ÜRÜN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
öncelikle herkese selamlarımızı iletir ve böyle saçma bir tartışmanın muhatabı olduğum için üzüntü duyduğumu iletirim.
şimdi arkadaşımın yukarıda söylediği sözlere katılmamak mümkün değil.bu arkadaşın maliyeti düşerememesinin başlıca sebebi ürünlerin ithal olması. fakat firmamızın yapmış olduğu ürünlerin tamamı yerli olup kendi üretimimizdir. biz DEVAS ASANSÖR olarak TÜRKİYEMİZDE ürettiğimiz engelli platformlarını zaten yurt dışına satmaktayız. bahsetmiş olduğumuz asansörün bu sitedeki fiyatının 5000 tl olmasının ana sebebi engelli arkadaşlarımıza bizimde bir nebze olsun yardımımızın dokunmasıdır. yine tekrar ediyorum engelli bir vatandaşımızı zemin kattan alıp bir üst kata çıkaracak asansör fiaytımız 5,000 tl dir.
ürün özellikler
hidrolik tahrik sistemi
uzaktan kumanda
sesli ve ışıklı uyarı
304 kalite paslanmaz krom kaplama
mikroişlemci kontrollü kumanda panosu
serbest düşmeyi engelleyen hortum patlama valfi
paraşüt fren tertibatı
ve isteğe özel daha birçok özellik
kullanılan bütün malzemeler CE belgeli ve EN 81 güvenlik şartlarına uygun bir sistemdir.
İhraç ettiğimiz ülkeler : DUBAİ - Irak - Azerbaycan - Suriye
yurt içi referanslar : adıyaman besni engelli okulu 2 adet
şanlıurfa TOKİ 2 adet
şanlıurfa Harran TOKİ 2 adet
Şanlıurfa Milli Eğitim Bakanlığı 1 adet
Kayseri Mehmet ÖRÜCE ( 0505 936 4266)
kAYSERİ gAZİ Sümer DUMAN .............
ve daha bir çok referans
DEVAS ASANSÖR OLARAK İTHAL ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERLE DEĞİL İMAL EDİP İHRAC ETTİĞİMİZ ÜRÜNLERLE ÖVÜNMEK HAKKIMIZDIR.
FİRMAMIZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMANIZ İÇİN www.devasasansor.com ADRESİNE GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
ÜRÜN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ