Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bence burada canalıcı kelimeler: karşılıklı oturarak! oluyor..tarafların karşılıklı oturarak bir durum değerlendirmesi yapması
Geçenlerde TV'de yine gösterildi. Ama 'TV ve film izleme özürlü' olan ben sonunu izlemeyi unutmuşum. O yüzden bir kez daha gösterilmesini bekliyorum. :wink:İki karılı köylü Mestan (Halil Ergün) mutsuz bir yaşam sürer. Çünkü iki karısından da (Meral Orhonsay, Güler Ökten) çocuğu olmamıştır. Çocuk özlemi içinde yanıp tutuşan Mestan, bu kez yolunun üzerinde kuzusuyla oynayan güzel bir kız görür. Bu Gülüşan'dır (Yaprak Özdemirğlu). Mestan dayanamaz, Gülüşan'ı kaçırır. Ne var ki değirmenci Mestan, onu eve getirdikten sonra Gülüşan'ın kör olduğunu fark eder. Ama kızın kör oluşu, önceleri onu şaşkınlığa sürüklerse de sonra giderek etkilenir... Böylece Mestan'ın Gülüşan'a ilgi duyması diğer iki karısını kıskandırır.
OturanBoğa' Alıntı:"bir durum değerlendirmesi yapması ve "tamam mı devam mı" kararını vermesinde fayda vardır diye düşünüyorum."
Evet, bu başlığa yazdığım ilk mesajda dediğim gibi, ben de böyle düşünüyorum.
Benim itiraz ettiiğim şey, birinin başka birine, "terk et de o kurtulsun" şeklinde akıl vermesidir! İtirazım "mahalle baskısı"na yani...
E..Şimdi sen İstanbul'a "metropol" da dersin her halde?shukufe' Alıntı:... belkı koyluk yerde oyledır ...
Yok abi, doğruluk/yanlışlık çok göreceli birşey. İşte ne bilim, mersela bana göre Hıncal'ın yazdığı yanlış, sana göre doğru... Yani ben "şu doğrudur" diye dayatmıyorum. Söylediğim şey, gazeteciliğin, yani kamuoyuna malolan bir söylemin, tıpkı kini-nefreti-savaşı-ırkçılığı-yıkımı-intiharı-ölümü özendiremeyeceği gibi, ayrılığı-ayrımcılığı da özendirmemesi gerektiğidir. "Sakatlandı ayrıl" diye kişisel görüş olacaktır tabii ki, tıpkı, "sakatlansam intihar ederim" görüşünün de olaqbileceği gibi. Ama bunu gazetede yazmak yanlış geliyor bana.bayke' Alıntı:[size=4]bir fikrin/düşüncenin doğruluğu kadar o düşüncenin ifade tarzı ve ifade edildiği platform da önemlidir.
eğer böyle düşünürsek bu forumda yazan bi çok kişiye de aynı sebeplerden dolayı karışma hakkımız doğmaz mı?[/size]
meopius' Alıntı:Bir kez daha "içimdeki deniz" filmini izleyin derim. Sizlere hiç birinzie katılmıyorum ve fazla yorum yapmayacağım çünkü sağlam biri ile geç de olsa evlendim.