Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

@Mara, aşk geçici toy bir duygu. Evliliğin aşkı öldürdüğünü iddia edenler de var.

Kendim için konuşayım, evlenmek bana göre özgürlüğü kısıtlar, yeni sorunlar demektir. Maddi güç de lazım. Bu yüzden evleneceğimi hiç sanmıyorum.

Tam evlenecektim cebime bi baktım aaa ! para yok hemen vazgeçtim .😜

Son düzenleme:
sizin kusurunuz varsa seçtiğiniz kişinin de kusuru olsun ki dengeli olun.

illa aynı tip kusur olacak diye bir şey yok. başka kusurları vardır. ama sonuçta kusurlar ömür boyu önünüzde olacak. iki kusurlu olacaksınız

@Sarman, doğuştan gelen bir kusursa eve ama sonradan oluşan bir kusursa çocuğa geçmez. kusursuz insan yoktur ama kusurlar eşit olursa dengelenmiş olur

@Kumarbaz, şahsi fikrim adamın karakteri sinirlidir ya da terbiyesizdir ama ruhsal hasta değildir o çocuk yapabilir ama genetik ruhsal hasta ise kesinlikle gen ayrıştırması mıdır nedir ondan yaptırmadan çocuk yapmamalı sabinin günahı nedir babasının hastalığını neden miras alsın yazık değil midir bir de en büyük yanılsama ilaçla iyileştiğini sanmadır ilaçla iyi hissedip ben artık sağlamım çocuk yapabilirim demek yanılsamasını kastediyorum çocuğun ilaçla iyileşeceğinin garantisi yok ayrıca iyileşse bile hayatı sıkıntı çekmekle geçecek gene yazık gene yazık

@Sarman, 2 tarafta da doğuştan kusur varsa evet çocuk çok tehlikeli. neyse sarman umarım karşına yaşayabileceğin biri çıkar

Üst Alt