Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül ayı itibariyle evde bakım maaşı alan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul Neden yatmadı herkez aynı tarihte almıştı paraları...

İstanbul yatmadımı bilgisi olan varmı ?

izmirden haberi olan arkadışımız varmı.:)

nzsu;

ayın 25 de yatacak mış yani önümnüzdeki hafta çarşamba günü elinizde aranız

Acele etmeyin, İzmir Pazartesi yatar. Cumartesi Pazar'a denk geldiğinden dolayı, iş gününe sarkabiliyor.

adana ne zaman yatar bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorum yazın

Hatay yatınca Adana da yatıyordu yatmış olması lazım bence

ADANA evde bakım maaşları yatmıştır alan arkadaşlara hayırlı olsun arkadaşım çekti

Izmir'de evde bakım parasını alan varmı???

Arkadaşlar İzmir'de evde bakım parasını alan varmı yada ne zaman yatacak bılgısı olan yazsın lütfen...

Yarın yatacağı söyleniyor İzmir'in

Hadi istanbul yat artık niye lazım olunca böyle geç yatıyorsun

25 eylül 2013 saat 00...30 itibariyle eylül 2013 dönemine ait İSTANBUL evde bakım parası yatmıştır 730 ytl.

Salih Bey teşekkürler bilgi için, gözünüz aydın İSTANBUL'un yatmasını bekleyen arkadaşlar :)

eylül 2013 dönemi yazmışım ama kusra bakmayın tabiiki bu yatan para temmuz ayına ait olan para her ayın maaşı takip eden ay yattıgı için

Tabii ki uygulama öyle, ama biz Eylül ayının içinde olduğumuz için öyle yazıyoruz ve diyoruz.

Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için. güle güle harcayın.

Ben ilgili birimi aradım bu yatırılan para AĞUSTOS ayına aitmiş.devamlı bir önceki ayın parası yatırılıyormuş.

arkadaşlar malatya sosyal hizmetlerin bu ay yaptığını duydunuz mu maaşlar halen yatmadı ve haftaya diyorlar bu nasıl iş anlamadım kimi kime şikayet edeceksin bilemiyorum yazık, bu ülkedeki idarecilerin elinde engelliler hep mağdur ediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt