Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F32 Depresif Nöbet tanısı konuldu. Engelli raporu alabilme imkanım var mı?

tapasya

E nabizdan ilaç raporlarının çıktısını alin psikiyatri ilaçlarının geriye dönük.Astim için de vardır mutlaka yanınızda bulunsun.Bel fıtığı içinde emar sonucu varsa onuda bulundurun. Doktorlar sistemden görür ama senin vermen daha isabetli olur kardeş

O zman düzenli gitmekle bşla işe dedğim gibi önce sağlık ve sağlık gerçekten

Tabikide gidebilirsiniz sonuçta hekimler karar verir biz bilemiyoruz maalesef onu belkide size verrler puan yada vermezler ki biz buna bilemiyoruz belkide size not düşer gmzetimde diye hani süre verip sonrada atıyorm 6 ay veya 2 yol sonra da puan verr zaten bunu bilemz ki kimse

Nihatbedri Kırkan

Aynı doktora gidip gitmemek önemli değil tedavi gecmisindeki tanı ilaç raporları.Doktorlarin sistemi var hangi doktura gitmişsin ne ilaç yazmış ne görüş bildirmiş hepsi her hastanın önceki muayenelerini görür. Üst üste de gitsen bir doktura o kadar hastaya bakiyorlarki yuzune bakip ilac yazmiyorlar soruyorlar vede sisteme bakıyorlar daha önce verilen ilaclara rutin olarak şikayetçi devam ediyormu vb sorular genelde.Dedigim gibi e nabizdan,ssk müdürlüğü ilaç servisinden de geriye dönük 10 yıllık ilaç geçmişini çıkarta bilirsin.eczaneden son bir iki ay görünür taminimce

Normalde de hiç bir psikiyatri doktoru senin yüzüne bakmaz zTen sen sorunlarını anlatırken bu arandaki bağa bağlı bn bunu çok denedim ve gördüm ve sordum hatta neden diye ki çok şanslıyım o konuda doktorum çok çok iyi bir insan ve oda engelli ve dediki bana bana anlatırken ruhun acıyor değil mi evt dedim utanıyorsun değil mi evt ve kızıyorsun değil mi evt ve neden ben değil mi evt üzmeye hakkımız yok kimseyi dedi sonradan anladım dediklerini ☺️ ve haklıydı.. Ve o günden sonra hep gözlerime baktı cesaretimi toplamıştım aynı şekilde oda.. Ve ona daha çok güvendim.. Ve yanılmadımm ☺️

Yani hekimlerimz çok iyi onlara güven ama rapordan önce sağlık sağlıklı olmak emin olun daha iyi :eek:

Yüzde 40 alabilir miyim

Mrb lar yıllardır yaygın anksiyete bozukluğu tanım var. Düzenli ilaç kullanıyorum fakat düzelme yok. Yıllardır depresyon da var ama bunu ekstra söylemedim dile getirmedim ara sıra tanıya eklemişler. Aynı zamanda astım hastasıyım o da yeni tanı. Hafif duzey ankilozan spondilit var tanili. Fibromiyalji hastalığım var tanili. İnsomniya uyku bozuklugum var hergun maksimum 2 3 saat uyuyorum ama tanisiz buda yine. Yüzde 40 engelli raporu almak istiyorum nasıl bı süreç izlemeliyim. Hepsine tanı koydup 1 yilmi eklemem lazım ilaçları içip kullanıp. Yardımcı olabilir misiniz. Şuan yarın basvursam yüzde kaç alırım 1 yıl beklesem tanı koydrp yüzde kaç olur

dreamfail

Tanısız hastalıklara oran verilmez, söylesenizde ciddiye alınmaz. %40 ı zor alırsınız. Sen günde 3 saat uyuyabiliyorsun ama ben ilaçsız hiç uyuyamıyorum. Ama ilaçla durum çözüldüğü için böyle çözülebilir basit şeye oran verilmiyor. Ayrıca konuyu gerekli konu başlığında açın, cevaplanacaktır.

Sayfada yeniyim ilaclada uyuyamıyorum. Bildirim nasıl geliyor cevap gelince.ve hangi yere yazcami hangi konuya yazcami bilmiyorum sayfayı tanımaya çalışıyorum

Mesaj yazarken konu başlığı ile ilgili kişileri etiketlemek için nick inin başına @ işareti koyunuz. Örneğin sizi etiketlemek için @Nunis şeklinde yazınız
Uyuyamıyorum diye birşey yok. Kullandığım ilacın deneysel verilerde kullanılan dozdan daha yüksek doz uyku ilacı alıyorum. Sen işin üstüne düşüp doğru doktoru bulamamışsın.

[FONT=Arial]Başlığa bak!
Başlığı açan ve buna akıl verenler, uyanık mısınız birader?!
Her hangi bir uzvunuz mu kopmuş ya da çalışmıyor?
Oldu bir de "yanağımda sivilce çıktı, engelli raporu çıkartabilir miyim?" diye başlık açın bari!
Çakma engelli adayları sizi...
Hem, rezil alım gücüne düşmüş bu aylığa tenezzül etmek için mi?[/FONT]

Mesaj yazarken konu başlığı ile ilgili kişileri etiketlemek için nick inin başına @ işareti koyunuz. Örneğin sizi etiketlemek için @Nunis şeklinde yazınız
Uyuyamıyorum diye birşey yok. Kullandığım ilacın deneysel verilerde kullanılan dozdan daha yüksek doz uyku ilacı alıyorum. Sen işin üstüne düşüp doğru doktoru bulamamışsın.

dreamfail belkide haklısın ben peşine düşmedim derdimi söylemeden kullandığım ilacı yazdırdım geçtim atak döneminde de olsam ek depresyona da girsem ilaclarin duzeltmiceni bildiğim için sabit bı ilaçta kaldım. Aslında dönem dönem başka ilaçlar yazıldı bı tik yatistirdi en yüksek dozları bile ama terapide aldım fayda etmedi ilaçlara inancım kalmadı bari engelli raporu alım diyom şimdi hemşireyim çalışamaz Duruma geldim rapor olursa belki ekpss ile öğretmenliğe geçerim daha rahat olurum diye düşünüyorum. Yanlış anlamazsaniz burayı kullanamıyorum çok bildirim de gelmiyo açtığım konu başlıklarını bile bulamıyorum biri cevap yazdimi göremiyorum daha çözemedim instadan bana yardım edebilir misiniz sürecimi anlatım tam ne yapmam gerek bilgilenmek istiyoum nurdan ağdaş Turgut ben

ilaçlara inancım kalmadı dedin daha 1 yıllık tedavi geçmişin ile.
Ben çeşitli ilaç denemeleri ile doğru ilacı 9yılda bulduk.
Şu an iştah hariç hiçbir yan etki görmüyorum.
Dereyi görmeden paçaları sıvıyorsun. Nunis

@dreamfail ben 20 yildr anksiyete ilaçları deniyorum şuan buraya yazsam eczacı listesi sanırsın uykusuzluk içinde 3 dört tane denedim zamanında fayda görmeyince Dr a söylemeyi bıraktım anksiyete için efeksor sadece kullaniyom oda ne öldürüyor ne yaşatıyor hep depresif hep mutsuz uykusuzum gülme reflesim bile gitmiş inanki gulemiyorum bile. Ankilozan ağrılarım için dolantin ve contromal avil yapıldığında bile kas yapmiyo uyutmuyo bı tik bel agrimi alıyor oda tam degi. Bende ilaç tesir etmiyo kardeş inancım bitti

doktorun keyfine kalmış örnk:

sonuç idari dava sürüyor

Üst Alt