oguzhan112 abi merhaba ben şuan askerdeyim. Daha önce psikolijik sıkıntılarım vardı tedavi oldum. Askerde yeniden ortaya çıktı. Aşırı kalp atışları uykusuzluk ağlama krizleri yemekten içmekten kesildim komutanlarım rdm ye yolladı beni hemen hastahaneye sevk ettiler. Hastahanede ki psikiyatrist onayından sonra hava değişimi aldım. Şuan birligimdeyim aynı sikayetlerim artarak devam etti yeniden rdm ile görüştüm sana çürük veriyoruz o zaman dedi. Hastahaneye gittik psikiyatri doktoru askerlik yapmak istiyor musun dedi yapamıyorum dedim. Peki o halde dedi uyum bozukluğu falan yazdı heyete sevk etti. Heyet yokmuş o gün Çarşamba heyetim var sonuç ne olur abi lütfen yardım et. Hiç uyuyamıyor yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyorum.
Merak ettiğim abi 2. Hava değişimi mi alırım yoksa heyet direk verir mi ? Hava değişimi olsaydı doktor yollardi diye düşünüyorum. Komutanlarım falan çürük alırsın büyük ihtimal demişti hastahaneye gitmeden. Sonucu çok merak ediyorum. Çünkü dayanamıyorum günler geçmiyor.. her an her saniye cehennemde gibiyim.
Merak ettiğim abi 2. Hava değişimi mi alırım yoksa heyet direk verir mi ? Hava değişimi olsaydı doktor yollardi diye düşünüyorum. Komutanlarım falan çürük alırsın büyük ihtimal demişti hastahaneye gitmeden. Sonucu çok merak ediyorum. Çünkü dayanamıyorum günler geçmiyor.. her an her saniye cehennemde gibiyim.