Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OğuzHan112 abi iyi günler heyete çıktım abi barışta askerlik yapamazsın ama savaşta yaparsın dediler sonuç için yarın 10 da gel al dediler muafiyet mi verdiler yani abk
OğuzHan112 OğuzHan112 abi meraba f43.2 uyum bozukluğu tanisi koyuldu.psikolojik problemlerim oldugunu doktora anlattim..21 gun hava değişimi verildi..21 gun sonra bidaha gel 30 gun daha verecem dedi hava değişimi daha sonra muaf olacaksin dedi..kita anket formundan falan bahsetmedi...Aksi durum olusur mu
OğuzHan112 teşekkür ederim.sadece birlige girerken sorun yaşıyorum onu demek istedim..rapor ayni gun cikmazsa beni yatirirlar mi hastaneye hastanede beklesem teşekkürler
Heyete girersin.
Karar açıklandıktan sonra,
Elevrişsiz kararı verilecek,ben öyle düşünüyorum,aksi olacağını sanmıyorum.
Bulunduğun birliğin Şartlarına bağlı olmak şartyla aynı gün evine dönebilirsin, birliğine bağlı biraz da. İşlemlerin yapılması vs. Zaman alabilir. Biraz sabır ve sakin olun 4454
3 doktor imzalı kağit verdiler zaten bana.istirahat raporu...3 hekimin imzası var..garantilemiş oluyorum sanırım.. OğuzHan112 OğuzHan112 ilacta yazmis doktor bana söylemedi..e devlette gordum.almadim sorun olmaz sanirim
Merhaba ben corlu ordu evinde askerlik yapıyorum şuan 2. Hava degisimindeyim 2 kere 15 gün hava değişimi aldim f43.2 uyum bozukluğundan doktor teşhisi koydu ve epikriz raporu verdi muaf olur muyum? Arkadaşım şuan hastaneye gidip 3. Yü almaya çalış dedi ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz komutanim rdm formuna disiplinsiz soğuk intihara meyilli gibi şeyler yazdı neler yapacağımi söylerseniz sevinirim lütfen yardımcı olun
3. Heyet nasıl oluyor abi ben daha heyete çıkmadım 3 kere mi heyete çıkmam lazım epikriz raporunda 1 ay sonra kıta anket formu rdm görüşmesi ve refakatçi eşliğinde kontrolü uygundur yaziyor
Tamam hava değişimi yada muaf kararı nı ön muayenede tek hekim veriyor,
Ancak onaylanması için heyete yollanır.
Ön muayenede verilen karar heyette onaylanır.
Hava degisimindeyim abi işte yarın hastaneye bi gidicem 3. Hava değişimini alabiliyorsam alicam şeyi söylemeyi unuttum doktor bana epikriz raporu vermişti, raporda: Uyum bozukluğu tedavisi düzenlendi askerin 15 gün istirahat ve istirahatini sıhhi izin olarak ailesinin yanında kullanması uygundur rdm takibinin devamı can dostu teşkiline alınması silahlı nöbetlerden muaf tutulması sosyal sorunlarına yönelik olarak kanuni izinlerini kullandırılması BİR AY SONRA KITA ANKET FORMU RDM GÖRÜŞMESİ VE REFAKATÇI EŞLİĞİNDE KONTROLÜ UYGUNDUR yaziyor.
oguzhan112 abi sağlık kuruluna sevk edildi ne anlama geliyor... pazartesi gel sabah resimle isin biter dediler..kita anket ve işlevsellik raporlarinda komutanlar elverissiz yazdilar.