Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?
@OğuzHan112 Askerde uyum bozukluğundan 1 ay hava değişimi almıştım borçum ve sıkıntılarım var diye hava değişiminden dönünce bir şekilde telefonumu sokup zorda olsa dayandım askerliği bitireyim diye şimdi 2 gün önce telefon yakalattım benden savunmamı istediler 2 gündür telefonumu da vermiyorlar gece 12 saat nöbet tutuyorum telefonsuz vakit geçmiyor düşünmekten kafayı yicem komutana rdm çıkmak istediği söyledim erteledi pazartesi çıkarsın dedi ama şuan dayanmıyorum 60 günüm kalmışken tutanakdan dolayı ceza yersem veya telefonumu vermezlerse naparım bilmiyorum Savunmamı yaz dediler savunmamda hastalığımı dile getirmelimiyim ne yapmalıyım yardımcı olur musun abi
Bir şey yasaksa kurallara uymak gerekir,nöbet esnasında özellikle askeriye de nöbet tutarken telefonla oynamak..nasıl bir yerdesiniz bilemiyorum orda bir sürü insanın canı size emanet olmuş oluyor, askeriye de nöbetin anlamı bu.
Hastaysanız hastalığınızını belirtin,hasta değilseniz sümülatif şeyler yapmayın önermem de.