Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğundan iki defa hava değişimi aldım. Üçüncüde muaf olur muyum?

Abi yine tekrardan yazıyorum yarbay görüş yerine elverişsizdir yazdı rdm de öyle ama takım komutanı ve bölük komutanı yapar gibi şeyler yazdı yarın hasteneye gidicem ne olur sence abi 3 sefer hava değişimi almışım zaten bu sefer muaf ederler mi abi @OğuzHan112

Abi Uyum Bozukluğundan Barışta Görev Yapamaz, Seferde görev yapar kararı aldım. Heyete her sene mi tekrar giriyoruz bitti mi her şey bilgi verir misin. @OğuzHan112

Öyle yazmıyor abi madde 17bf1 filan yazıyor kâğıtta heyete çıkmaya uygunudur filan yazıyor sence gidebilirim demi abi arkadaşlar gidemezsin diyor beni korkutuyor @OğuzHan112

Ömer sen ne zman aldın kanka @ömer.q

Kaç kez yazayım,yazdımya ben sana.
17/b askerliğe elverişli değildir,daha ne söyleyelim.

Arkadaşlarına selam söyle,uçan tekme yemişler mi hiç 🫡 Latife yapıyorum, muafiyet verilmiş sana,içini rahat tut.

@About,

Sen şimdi f.1 de kafaya takarsın"geçirilmiş uyum bozukluğu"tanı kodu/askeri kural öyle yazılmak zorunda.

F.1 17/b askerliğe elverişli değildir.

@About,

Abi komutan bana ikide bir diyor senin bişeyin yok elverişlisin diye psikolojimi bozuyor daha çok napıcam abi kesin heyet çürük verir demi abi hava değişimi vermez daha yada beni geri yollamaz askeriyeye @OğuzHan112

Oğuz abi lütfen bişey de abi yazdığıma daha 4 gün var ne olur abi bişeyde hava değişimi yada askere göndermezler demi abi @OğuzHan112

Bana inanmayıp başkalarına inanacaksan ne diyeyim daha.
F1.17/b askerliğe elverişli değildir diye heyete sevk etmiş hekim.

Muafiyet vermiş heyet onaylar 2 dakika çıkarsın.

Askerliğin bitti kafaya takma artık,Kimin ne söylediğine bakma, hekimler ne diyor ona bak sen.

@About,

Üst Alt