Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook farmville hoş bir çiflik oyunu

Yok arkadaşım çete savaşları dediler kralına kadar oynadım 50. seviyeye kadar geldim ancak elimde o kadar çok eğitim cd si varki zamanım olsa onları segredecegim bilgi işlemciyim ben eğitime gerçekten çok açım hepsi boş ömrümün 1 yılını oyunlara vermişimdir ama çok net söylüyorum ama boş işler bunlar ;)

bende sen gibidüşünüyorum edip abi.

yaz sen yaz :D hatırlatırım ben sana yazdığını unutursanda :D
gerçeğini yapabilsem sanalında işim ne :D
zengin olayım bu sanal çiftliği gerçek yapmazsam :D :p

İşte ben gerçeğini yaptığım için sanal hikaye geliyo bana :D ben ahududu yetiştiriciliği bile yaptım zorlada olsa :D

tarlada iş varsa geleyim :D
ahududuların yarısını yerim ama :D

Farmville ürünleri Haiti'yi besleyecek

Facebook'taki en popüler uygulama olan Farmville oyununda satın alınan belli sanal ürünlerin geliri tamamen Haiti Yardım Fonu'na bağışlanıyor.

100118-farnvillehaiti.widec.jpg

İSTANBUL - Sosyal ağ Facebook’ta milyonlarca kişinin üye olduğu Farmville uygulamasında, bazı sanal ürünlerin satışından elde edilen gelirin tamamı Haiti’deki depremden zarar görenlere bağışlanıyor. Kampanyada şu ana kadar 1.2 milyon dolar toplandı.

Facebook’taki oyun uygulamalarından en popüler üçünün sahibi ve işletmecisi olan Zynga firması, oyuncuların kredi kartıyla satın alacakları belirli sanal ürünlerden gelen parayı tamamen Haiti Yardım Fonu’na gönderiyor.

Ayda 74 milyondan fazla üyenin oynadığı Farmville’deki tarlaya ekmek için, örneğin, sanal ‘beyaz mısır’ tohumu alanların ödediği para tamamen Haiti Yardım Fonu’na gidiyor. Üstelik kampanyaya özel olarak bu ‘beyaz mısır’ tohumları çürümüyor!

Zynga’nın diğer iki oyunu olan Mafia Wars ve Zynga Poker!da da geliri fona giden özel sanal ürün satışları yapılıyor. İsteyen Zynga’nın kurumsal sitesi üzerinden de Haiti Yardım Fonu’na doğrudan bağış yapabiliyor.
Farmville ürünleri Haiti'yi besleyecek - İnternet- ntvmsnbc.com

çok saçma bi oyun ve boş vakit kaybi 2dk oynadim biraktim pof

Valla ben seviyorum:D
O değil de insan level atlıycam diye hırs yapıyo :D

Üst Alt