Facebook'tan alıntılar. .
romeo10 Yasaklı Üye Üyelik 31 Ocak 2011 Konular 10 Mesajlar 1,387 Reaksiyonlar 0 16 Eki 2012 #309 bu gece vurmuşum kadehlere aynı diğer geceler gibi aklımda sen rüyam da sen ... anlamıyorsun dünyaa umrumdamı be mavi gözlüm yeterki yanımda ol yansın dünya boşver ey mavi gözlüm hissediyorum senin ellerini ey aşık oldum sana anlamıyorsun x2 gene vurdum kafamı bu gece her gece gibi gene rüyamda sen gene aklımda sen hiç çıkmadınki oy mavi gözlüm aşık oldum sana anlamıyorsun aklımda sen rüyamda sen anlamıyorsun [*] [*] [*] ......
bu gece vurmuşum kadehlere aynı diğer geceler gibi aklımda sen rüyam da sen ... anlamıyorsun dünyaa umrumdamı be mavi gözlüm yeterki yanımda ol yansın dünya boşver ey mavi gözlüm hissediyorum senin ellerini ey aşık oldum sana anlamıyorsun x2 gene vurdum kafamı bu gece her gece gibi gene rüyamda sen gene aklımda sen hiç çıkmadınki oy mavi gözlüm aşık oldum sana anlamıyorsun aklımda sen rüyamda sen anlamıyorsun [*] [*] [*] ......
gulay_06 Üye Üyelik 26 Kas 2010 Konular 14 Mesajlar 301 Reaksiyonlar 0 19 Eki 2012 #320 Hayat nefes almak kadar kolay değildir. Sabırlı olmak kadar zor bir şeydir. Zoru başarırsan işte hayat o zaman her şeydir..
Hayat nefes almak kadar kolay değildir. Sabırlı olmak kadar zor bir şeydir. Zoru başarırsan işte hayat o zaman her şeydir..