Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook'tan alıntılar. .

Mezardakilerin pişman olduklari şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!

Ben aşkımıza şiirler yazarken , sen ;
'Bir Adamın/Kadının hayatı nasıl yıkılır ' romanını tamamladın .
Çok sattın tebrikler !

[SIZE=1]facebook[/SIZE]

Güzel olanı beğen; İyi olanı sev; Doğru olanla yürü; Kıymetli olanın Yanında kal; Sana değer vermeyene yol ver gitsin

Düştüğünde Yanında Olan Değil, Kalkman İçin El Uzatan Dosttur. Unutma, Kötü Günde Katkısı Olmayanın İyi Günde Hissesi Yoktur..

Sevmeden bir şeyler verebilirsiniz, ama bir şeyler vermeden sevemezsiniz...

1mıh 1nalı 1nal 1atı 1at 1komutanı 1komutan 1orduyu 1ordu 1 ülkeyi kurtarır.

Ne Seveni sevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik.. Ya Sevmesini biLemedik,Yada Haddinden FazLa Sevdik..

Güzellik; Baktığın Şeyde Değil, Bakışta Olmalı. Yüz; Gözün Gördüğü Değil, Gönül Gözüyle Gördüğündür Güzel Olan!

Virgülü bile hak etmeyen insanlara ,noktayı koymazsan
yaşadığın hayatı soru işaretine çevirir ziyan olup gidersin

Gece ve gündüz Fatiha suresini okuyan kimseden tembellik, uyuşukluk gider. " Paylaşıp haberdar edenlerden Rabbim razı olsun.

Eğer güven vαrsα bir kαlpte; O kαlpte sevgi de bulunur, dürüstlük de !

Unutma ki; Nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır. Ve her canlıya ölüm vardır. İnsan ölür ama ölmeyen insanlıktır. ( Mevlana )

İçinizde bu 3 şeyi taşıyorsanız hayat güzeldir..

Köy sakinleri yağmur duasına çık...mışlardı.
Bütün köy ahalisi toplandı.
İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.
Bu İNANÇ tır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır.
Yere düşübileceklerini akıllarına bile getirmezler.
Çünkü babaları onları tutacaktır.
Bu GÜVEN dir.

Yatağımıza girerken ertesi gün uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.
Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ÜMİT tir.

Ve bu üçü varsa hayatınız güzeldir...

Ey sevgili bir gün birbirimize bayram olursak; Sen bana şeker ol, ben sana kurban olayım ♥

[SIZE=1]facebook[/SIZE]

Beni En Çok Mutlu Eden Sensin Bu Hayatta.....!!! O Yüzden "ÖLDÜĞÜMDE" Değil ; Her "GÜLDÜĞÜMDE" Hakkını Helal Et Bana ♥

[SIZE=1]facebook[/SIZE]

‎"Hani derdim ya sana... "Sen ruhuma açtığım "Başka Bölümsün" diye...Şimdi anlıyorum sevgili , fazladan kullanmışım 'B'leri... Çünkü "Senruhuma açtığım Aşka Ölümsün... "Sen de iki kelime söylemişsin bana"Bıraksın artık" diye... Bilirsin sevmiyorum ben 'B' leri... Sen de...bana "ıraksın artık..." (Atilla İlhan)

Bisiklet sürmek gibidir aşk, düşe kalka öğrenirsin.
Öğrendiğinde denediğin ilk şey 'ellerini' bırakmak olur.

[SIZE=1]facebook
[/SIZE]

Durma, sen kaç kurtul.. / ben oyalarım hatıraları..

‎'Kadın oLmak;konuşuLan her şeyi eŞe dosta yetiştirmek değiL,konuşuLanLarın oradan dışarı çıkmamaSını sağLayabiLecek kaDar sıkı bir çeneye sahip oLmaktır..Kadın oLmak;sevdiği inSanı parayLa puLLa,kariyerLe,güçLe,kimin ne dediğiyle SınırLamak değiL,Sevdiği inSanı sadece o oLduğun için sevebiLmektir....

Kafamın güzelliğini borç bilirim, Kafamdaki güzele.

‎"Gözleri uzaklara dalan birinin,
Yakınlarda olmayan bir hikayesi vardır..."

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; "Söyleyince ne olacak, sus bitsin" !

[h=6][FONT=system]Peşimde koşan çok diye sevinme
İktisat der ki;
-fiyat düşünce talep artar:)[/FONT][/h]

“ Nur içinde yat kalbim,
Ben katilini çok sevdim...“

Kelebek gibidir aşk..
Peşinden koştukça senden kaçar.
En iyisi bırak uçsun,
Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar...

Gelse cemalinden vefa, yahut celalinden cefa, ikiside şu gönlüme sefa, KAHRINDA HOŞ LÜTFUNDA HOŞ

Kaybolduğunda aranan bir anahtar olmak istiyorsan "Nasıl olsa hep o paspasın altındadır" izlenimi verdirtmeyeceksin kimseye...

Yalnızca aşka düşenin, düşlerine serilir yüreğin büyüttüğü güller...
Dikeni battı mı; gönül, çok sevdiğini gül yapraklarıyla gömer!"

Mutlu bir çift gördüğünüzde "Allah bozmasın" demeyin!.. Çünkü Rabbim fesat değildir ; kullar bozmasın yeter... ;)

34742_413537813105_171311923105_4854199_4935405_n.jpg

.

Sırf hayatımı seviciler kervanına katıl diye
Onca sessiz kalmışlığım
virgulll.gif
tükürdüğümü yalamışlığım
Lafımı esirgemişliğim
virgulll.gif
yutmuşluğum…
Bu aşk için onca dirsek çürütmüşlüğüm
El pençe divan durmuşluğum var!
Bak ben sadece bilmen gereken bir sırrı açıklamak istemiştim;

Seni koca bir tarihi hiçe sayacak kadar sevdim!

[Özgür Gümüşsoy]

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar." Mustafa Kemal Atatürk

Üst Alt