Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Farklı hanelerde oturan evli eşler 2022 maaşı için gelir testinden etkilenir mi?

Kalem abla annemin maaşı yetiştiyse benim ki niye yetişmedi işin en garip yönü bu bence 😀😀

Bitmeyenumut orasını hiç sorma ablam:))) seni süründürmek istediler demek ki:))))
yahu aynı tarihte başvurdunuz. sen bekliyorsun. yaptıkları işe gülmemek elde değil:)

Kalem abla bu vakıfta çalışanlar bulutlarda geziyor resmen vatandaş işlem yaparken bayanlar kendi aralarında muhabbet ediyor telefondan müzik dinliyorlar falan. Hatta biri arkadaşına diyor akşam ne yemek yapsam karar veremedim [emoji15][emoji15][emoji3][emoji3]

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem abla annem maaşını bana verecek evi idare etmem için annemin kimliği ile ptt bana ödeme yapar mı?

Bitmeyenumut
valla PTT şubesinin yerinde ben olsam yapmam:) T.C. kimliği annenin ama o kimliğin sahibi sen değilsin:)
annenin parasını çekebilmen için resmi bir belge isterim. vekaletname ya da vasilik belgesi gibi.
usulü budur.

resmi olarak, annenin kimliği ile senin para çekmen doğru değil. verilmesi de hiç doğru değil. PTT'nin bu şekilde ödeme yapacağını sanmıyorum/yapmaması lazım/yapamaz.

Kalem vermediler zaten yarın annemi götürüp çekeceğiz. Bu arada benim ödeme bilgilerim hala yok. Daha iyi 3 ay sonra toplu alırım 😀

Eczanede sigortasız çalışırken maaş onaylanmıştı. Şimdi özel bir tıp merkezinde insani koşullarda çalışıyorum elhamdülillah. E devlette yardım durumu devam ediyor yazıyor hala ilk maaş mart dönemine yetişmemişti haziran dönemi yatar mı Kalem hanım?

@Bitmeyenumut
2022 maaşını en denizankın kredı kartı ile alıyodum ptt ile anlaşmalılardı ve ben kardeşıme verdım kartı hep o çekti.daha sonra gelirde artış oldugu için maaş kesildi.

benım size tavsiyem kişi başı hane gelrini geçtiğiniz ve yasal olarak bu maaşları haketmedıgınız halde almaya devam etmemenız almamanız.

Valla bu devirde kimler kimler neleri götürüyor. Ben bi seferliğe mahsus engelli maaşını yanlışlıkla almışım çok mu?

Tabii ki yattığı zaman alacaksın.
devlet yatırıyor ne var bunda.
O kadar alamadığın günlerin hatırına.

Aynen o engelli maaşının üzerine kendi maaşımdan da takviye yapar 3 günlük bayram tatiline çıkarım tek başıma ve ilk defa [emoji3][emoji3] o kadar çile çektik yıllarca birazda sefa sürelim Zorro kardeşşş

Bitmeyenumut

hem elhamdülillah diceniz hemde haketmedıgnızı bilerek bu paraları alacaksınız zorronun gazına gelme 3 gün bayram tatılı ederım dıon.o 3 gün geçer de o kadar kişinin hakkı geçio o nolcak.bence değmez. çalışıomussun o temiz alının terini harca daha güzel.gönlüm alıpda gühana girmene razı değil ha dersın kı illa alırım o senın bilecegın bi iş.

18 yaşından sonra alma hakkı yok mu bu engelli parayı.
Bu adam 27 yaşına gelmiş ilk defa engelli maaşına başvuruyor
Nerede o zaman 9 yıllık maaş -mka 🙋

Zorro

erdall ben alamaz mı dedım.şartları tutuyosa elbette alır.ben burda şartların tutmadıgı için alma dedim.9 yıllık maaşa gelınce şartı tutmuosa isterse 19 yıl olsun fark etmıo.anlatabildimmi.

Yardımın durumu devam ediyor diyor. Bakalım haziranda ödeme yapacaklar mı?

Kalem abla bu arada anneme baktım sizin tahmin ettiğiniz olay gerçekleşmiş 42 lira falan kesmişler annemden.

Bitmeyenumut
evet, önceki sayfalarda vakfın yanlış ödeme yaptıgını yazmıştım ablası. tahmin değildi. hesap işi bu:)
vakıf yanlış ödeme yapmıştı mart'ta, fazla ödediği iki aylık farkı da geri almış (haziran dönem aylığından kesinti yapmış yani).

Kalem çok teşekkür ederim. Ptt kart çıkardık anneme. Parayı benim çekmemde sakınca yoktur dimi artık.

annenin iznine bağlı tabi bu da:) annen kartı vermezse çekemezsin:)

@Kalem abla kart bende duruyor ki. Ayrıca boşanma davası açmam için vekalet vermişti noterden. Vakaletname ile annemin kimliği ile de çekebilirim sanırım şube içinden

Çünkü oturduğumuz evin yükü bende. Elektrik su doğalgaz apartman aidatı digitürk ttnet vs. Paraları benim yönetmem lazım @Kalem [

Üst Alt