Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Farklı ünvan ile 2. kere atandığında tekrar asalet alınıyor mu?

gaye elif

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Şu an belediyede hizmetli kadrosunda çalışmaktayım. (3.yılımı doldurdum) Üniversiteyi bitirdikten sonra lisans olarak sınava girdim ve psikolog olarak atandım. Tekrar asalet almam gerekecek mi ?

hayır tekrar asalet alman gerekmiyor.örneğin ben 2012 de ömss ile lise vhki olarak atandım.sonra önlisans bilgisayar programcısı olarak 2016 ekpss ile başka kuruma atandım ve asalet almadım çünkü asalet tasdiği bir kere olur hatta ben gittiğim yerden yolluğumu bile almıştım.

şehir dışı atamalarda , tekrar bulunduğun ile geçmek için gereken zamanı biliyor musunuz?

ben ilk defa atamada engeli tayini istememiştim. 2. atamamda şehir dışına ve sağlık bakanlığına atandım dilekçemi verdikten sonra 10-15 gün içinde çkys ye düşüp tayinim çıktı.

teşekkür edeirm.tayin isteme hakkında bilginiz varmı

[FONT=Verdana]teşekkür edeirm. size özelden yazdım, bilgi sahibisiniz belli ki. konuşabilir miyiz mümkünse[/FONT]

Üst Alt