Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faruk Çelik Resmi Twitter Hesabından ÖMSS Kadroları ilgili açıklama yaptı son dakika!

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
[FONT=Arial]+ Dün Sağlık Bakanlığımızdan 3227 engelli memur talebi daha geldi.Diğer kurumlarla da görüşüyoruz,bu sayıyı 10 bine tamamlamayı hedefliyoruz

[/FONT]
[FONT=Arial]Kurumlardan gelen talepler doğrultusunda 5423 engelli vatandaşımızın kamuya yerleştirilmesini ÖSYM'ye bildirmiştik.++

[/FONT]
ju2u8.jpg

Dikkat ederseniz Sağlık Bakanlığı demiş yani ebe, hemşire, belki doktor ve tıbbi konularda tekniker olabilir o kadar çok sağlık bölümü mezunu olsaydı, ilk atamalarda dolardı zaten, inşallah boş kalmayacak kadrolardır. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

gul2011;

sağlık bakanlığı düz memur alsa gene ii 2001 3001 4001 kodları olur inş bazıları

Bakan Faruk Çelik Kadro Sayısının Arttığın açıkladı: Son sayı 8.650

Arkadaşlar Sayın Faruk Çelik in son açıklamasına göre;
Sağlık Bakanlığının 3227 kadro talebiyle son sayı: 8650 olmuştur.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun

gül hanım size aynen katılıyorum istenilen kadrolarda sizin dediğiniz niteliklerde engelli kadrosu açılacak büyük bir ihtamalle hastanede başka ne iş yapılabilir ki zaten bir tek temizlik işleri kalıyor zaten bütün hastanelerde özel şirketler bakıyor temizlik işlerine HER HALDE BUNLAR BİZİ PROFÖSÖR FİLAN ZANNEDİYORLAR...

Kadrolar nitelik isterse boş yere heveslenmeyin dolacak tek kadro yine yüksek puanlarla hizmetli kadroları olur...

o zaman twitterdan Bakana ne istediğimizi söyleyelim.Bişey kaybetmeyiz aksine kazanmış bile oluruz belki....

1. csgbfarukcelik Sayın Bakanım,İnşallah Sağlık Bakanlığının talep ettikleri Ebe,Hemşire yada Sağlık mezunu olanlar değildir.Çünkü Engelliler+
  2. @csgbfarukcelik +arasında Sağlık mezunu olanların sayısı çok azdır.Tıpkı İlahiyat mezununun az olduğu gibi.Engellilerin eğitimleri göz önü++
  3. @csgbfarukcelik +önüne alınarak kadrolar açılmasını istiyoruz.Bizler kimseye muhtaç olmadan çalışmak istiyoruz.Devlet bize baksın istemiyorz
Bakana göndermiş olduğum Twitler

bu arada Bakan Samanyolu Habere konuk olacak.
Faruk ÇELİK@csgbfarukcelikBugün saat 15.05'te Samanyolu Haber canlı yayınında @aakadiroglu'nun konuğu olacak ve gündemdeki soruları cevaplandıracağım.

bu güzel olur yüklenin arkadaşlar tweetlere ve herkes doldursun arka arkaya durmadan tweet atın çünkü bitane atınca tweetleriniz arada kaybolur sadece bizim sorunumuz yok binlerce soru soruluyor tweet atılıyor biranda tweetler kaybolup gidiyor bu yüzden yüklenin herkes durmadan sadece biz doldurmak için yarışalım ancak böyle duyururuz sesimizi kadrolarda niteliklerden dolayı boş kaldığını vurgulayan tweetler artı kadroların artırılması başlıklarımız bunlar olsun ilk etapta hadin birlik olmaya kolay gelsin....

mersinlix zaten ilk atamda da kadro syısı 7000 küsürdu ancak 500 i doldu şimdi ise aynı durum sözkonusu olcak diyanetin ve sağlık bakanlığının kadrolarının çoğu yine boş kaslacak bu sefer yarı yarıya boş kalacak yani 10 bin olduğunu farzedelim kadro sayısının emin ol yarısı boş kalacak

ZATEN İLK ATAMALARDA BOŞ KALMIŞTI ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ Kİ TERCİH YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZ DEĞİŞMEDİ Kİ 1 YILDA KİMSEDE OKUL BİTİREMEYECEĞİNE GÖRE KADRO AYNI TERCİH YAPACAK OLANLARIN NİTELİKLERİDE AYNI..

Bilinmesine rağmen ısrarla devam ediliyor tolga bu durum yapacağımız tek şey bu bozukluğa dikkat çekmek kadronun artırılması ancak niteliklerde esnetme yapılması düz memurluğa çevrilmesi geçende aynısını yaptıklarını bizde bilioz güzel kardeşim bakalım aynımı olacak yoksa yaptıkları hatanın farkına varacaklar mı? bende merakla bekliyorum...

ewet bencede ^^ bio^^ sesimizi burda ancak biz duyarız verdikleri onca umutlar boşş artık beklmeke istemiyoruz yapıcaksa yap[SIZE=5][/SIZE]sın faruk celik bey
bu akşam hem sayın bakanımız fatma şahin 'de
[FONT=Arial]Fatma Şahin ‏@FatmaSahin_ASPB[/FONT]
[FONT=Arial]Bir kez daha paylaşıyorum. Bugün 22.00'de @TRTTURK'te Görüş Farkı'nda @omer_sahinn in sorularını yanıtlayacağım.[/FONT]

BİO kardeş yazılarını takip ediyorum güzel yorumlar ve adeletsizlikleri iyi analiz ediyorsun
SORUN NE ASLINDA BİLİYORMUSUN ENGELE GÖRE ALIM YAPMADIKÇA BU ÇARPIKLIK DÜZELMEZ BEN GÖRME ENGELLİYİM ÇOK AZ GÖRÜYORUM BEN ANCAK KONUŞARAK EKMEK PARAMI KAZANABİLİRİM BENİ TEMİZLİK İŞLERİNDE ÇALIŞTIRIRSAN TEMİZLİYORUM DİYE TÜM PİSLETİTİRM ORTALIĞI SADECE ÖRNEK VERDİM KENDİMDEN BÜTÜN ENGELLİLERİN DURUMUNA GÖR İŞ VERMEDİKÇE DAHA ÇOK BOŞ KALINACAĞINI BİLE BİLE KADRO AÇILIR VE BOŞ KALIR

BEN DÜZ LİSE MEZUNUYUM VE SADECE HİZMETLİ KADROLARINDAN TERCİH YAPABİLİYORUM YAPAMAYACAĞIMI BİLE BİLE MECBUREN TERCİH EDECEĞİM BAŞKA ÇAREMDE YOK MALESEF

Diyanet ve eger kesinse saglık atanalarında kesinlikle nitelik istenmemeli , tamamı düz memurluk olmalı ...

Sağlık memurları hep boş kaldı.
Hatta rekor onlardaydı 47 ile girdi bir kişi Sağlık kadrosuna bu Ortaöğretimde atanan en düşük puandı.
Ben sanıyorum ki memurluk verebilirler umuyor.

Tolga kardeşim teşekkür ederim fikir ve düşünce olarak aynı fikirdeyim seninle seninde tespitlerin yerinde ve çok doğru ösymeye verdiğimiz müracaatlarda herkesin diploması mezuniyeti bölümü raporlarda engelleri belli buna göre net bir şekilde düzenleme yapılmalı ancak nerde o büyükler yardımcı olacak yok maalesef işin şovundalar hep engelliyi engelli bile düşünmezken başkası hiç düşünmez nasrettin hoca damdan düşümüş nasılsın hocam var mı bişey diye sormuşlar hoca bana damdan düşeni getirin beni ancak o anlar diye yanıt vermiş ama biizi biz gibi olanlar bile farklı algılayıp muhalefet olurken hak arama ve almak çok zor...

Habere sevindim şimdiden hayırlı olsun
saglık bakanlıgı alımlarında hizmetli kadrosunda girenlrin çok büyük sıkıntı cekecegini düşünmüyorum.yeterki nitelikli istenen kadro sayısını yüksek tutmasınlar.işe girdikten sonra kimse kimseden yapamayacagı bir işi beklemiyor buna inanın.bekleselerde alınan saglık raporları ile gerçekten yapamayacagı işler konusunda baskı yada yaptırımları olmuyor.
yeterki hayırlısıyla yerleşelim :)

Inşallah düz memurluk ağırlıklı kadrolardir.hadi hepimize hayırlı olsun

Sağlık memurları hep boş kaldı.Hatta rekor onlardaydı 47 ile girdi bir kişi Sağlık kadrosuna bu Ortaöğretimde atanan en düşük puandı.Ben sanıyorum ki memurluk verebilirler umuyor.
ama millet yine diyaneti diline doladi turk filmlerinde oldugu gibi cunku dini bir kurum herkes alkis tutar ama saglik oyle degil

Düz memurluk olduğunu zannetmiyorum yine 1 kadro verilecekse illerde ösymnin mutlaka tercih sayılarını yükseltmesi gerekmektedir...

Düz memurluk olduğunu zannetmiyorum yine 1 kadro verilecekse illerde ösymnin mutlaka tercih sayılarını yükseltmesi gerekmektedir...

DPT nin açıklamış olduğu kadro sayısına bakıp boş kalacak kadroları düştüğümüz zaman mesela din görevlileri, imam hatip vb. geriye elle tutulur pek bir şey kalmıyor. Yanı sıra şimdi ilave edilecek kadrolar da aynı şekilde doldurulamayacak kadrolardan oluştuğu takdirde bu açıklama çok da anlamlı olmayacak. Umarım kadro sayısı artar demiştik aslında umarım engelli kardeşlerimiz tarafından istihdama dönüşebilecek kadro sayısı artar demek istiyorum. Yanı sıra Martta olacak atamayı düşünmeden de duramıyorum acaba hangi Mart için söz verilmişti?? Şubat zaten kısa ve ilk haftası bitti diğer bir korkum da oldu bittiye gelmesin. Bir yandan da TSE dışarıdan yapılacak alım var. Acaba araya kaynatıp zaman mı kazanmaya çalışılıyor diye düşünmüyor da değilim :)) Umarım komplo değildir her engelli kardeşim hayırlı bir yere yerleşir ve mutlu bir atama yaşarız. Hakkımızda hayırlısı diyorum. Rabbim hepimize sabır versin.

çok merak ettiğim bi konuda kronik böbrek yetmezliği olan diyalize giren engelli arkadaşlarımız kura yada sınavdan sonra atanabildi mi benim bildiğim yok da

artık hayırlısı buna göre atamalar biraz daha sarkacak yani tahminen mart ortasını bulur artık sayı artsın da atamaları biraz daha bekleriz ne yapalım birde diğer bir konu ösym atamalarda tercih sayısını kaç yapacak eğer yine 15 olursa çoğu yüksek puan alan arkadaşımız atanamaz eğer 30 olursa yüksek puan alanların çoğu atanır hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok zaten

Farkındaysanız geçen atamalardada kadro yükseltimiş gibi görünmüştü ancak atanan sayısı :D 5500 kalmıştı yine bizleri sindirmek için yapılan bir durumda olabilir eğer zaten nitelikli kadrolarda revizyon yapılmaz ise aynı hatayı tekrar etmiş olacaklar umarım aynı durum olmaz hatayı görmüşlerdir umudum yok ama inşallah öyle olur ve çok kişi işe yerleşir hayatlarının bundan sonraki kısmını daha güzel yaşarlar ama sadece temenni benimkisi ....

evet zehra ömss sürecinde çok çarpık ve haksızlıklar oldu insanların umutları kırıldı bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı olur inşallah...

ya arkadaşlar bu kadar saf olmayın ne kadrosu bu sadece siyasi bir hamle zaman kazanmak için yapılmış bir açıklama herkesin bildiği gibi bu kadroların yarısı yine boş kalacak sanki çok matah bişey yapmış bakan hani ilk açıklamada ki20000 kişi alacağız sözü bırakın bunlara dua etmeyi sözünü tutmayanlar dua değil beddua yı hakeder. ALLAH herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar tse de memur olmak ile 657 ye tabii memur olmak farklı mıdır hangisi daha iyi ve tercih edilmelidir.

slm arkadaşlar birlikte güç doğar birleştik alımların sayısnı artırdık işte böyle her zaman birlik olun sağlık bakanlığından iyi haber geldi inş. benim çalıştığım hastanenin birimine engeli bir arkadaşı yollarlar.her zaman birlik olun sevgii arkadaşlarım bende 1. ömss de yerleştim

bu sonradan ortaya atılan 3000 rakamı bu atamaların şubatta olmayacağının süreci uzatmanın bi yolu.... yoksa herkes biliyor sağlık bakanlığının kadrolarının boş kalacağını hesap şişirmek denir buna ve birazda zaman kazanmak bakın görün bu sayı 12 binleri aşar ama atanamaz doğru dürüst insan...

arkadaşlar, öncelikle herkez için hayırlı olan neyse o olsun. temennim o ki hepiniz yerleşirsiniz.
fakat bu süreçte bu kadar olumsuz olmanızı anlayamıyorum. olumlu düşünmek bu kadar zor değil. illaki birileri açılan kadrolarla ekmek sahibi olacak. ve sadece bu süreçte sabırlı olmanız gerekiyor. puanı güzel olanlar eninde sonunda yerleştirilecektir. puanı yeterli olmayanlarda birdahaki ömss ile güzel bi puan alıp yerleşmek için emek vermeye devam etmeleri gerekiyor. Allah emek veren hiçkimsenin emeklerini boşa çıkarmıyor. bundan emin olun...

Üst Alt