Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faruk Çelik Resmi Twitter Hesabından ÖMSS Kadroları ilgili açıklama yaptı son dakika!

ÖMSS 2013/1 Tercih Sayısı 30 Olmalı - Memurlar.Net - Forum

ÖMSS 2013/1 Tercih Sayısı 30 Olmalı
Öncelikle selamlar saygılar.
Konu ile ilgili yeni başlık açmamın sebebi daha önceki konuların hep farklı yönleri gitmesi ve amacından uzaklaşması idi.
Konunun Amacı: 2013 ÖMSS Tercihlerinin 30'a çıkarılmasını sağlamaktır.
Gerekçeler :
1- Bir önceki tercihlerde bir çok kişi 15 tercih hakkı sayısından fazlasıyla mağdur olmuştur. Kadroların çoğunluğunun birer ve ikişerli olmasından dolayı tercih hakkımız fazlasıyla gitmektedir. Bu durumun önüne geçilmesi gerekmektedir.
2- Tercih sayısının 30 olması demek puan üstünlüğü esasını daha fazla öne çıkararak atanma şansımızı arttırır.
3- Tercih sayısı 30 olursa kişinin "istemediği" yerlere atanma olasılığını azaltır. (Kişiler istemediği yerleri neden yazar diye sormayın. Çünkü Türkiye şartları bunu gerektirmektedir. İşsiz olmaktansa insanlar Hizmetli olmayı tercih eder. Eğer öğretmen olamıyorsa memur olmayı tercih eder.) Kişinin istemediği yerlerde ve kadrolarda çalışması bir çok yönden olumsuzluğu beraberinde getirir.
Sonuç olarak tercih sayısının 30 olması yönünde görüş bildirerek siz üyelerden destek bekliyoruz.
Yapmamız gereken ilk iş ÖSYM ve DPB Bilgi Edinme'ye tercih sayısı ile ilgili yazılar yazmak ve sorular sormak olmalıdır. Linkler aşağıdadır.
Ortak bir yazı hazırlamadım çünkü o zaman otomatik olarak herkese aynı cevabı yollayabilirler diye düşünüyorum.
Daha farklı görüşleri olanlar varsa da birlik ve beraberlik içinde yapmaya hazırız.
ÖSYM BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU
DPB BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU (İstek üzerine)
Saygılar.

maral sana yüzde yüz katılıyorum bu sayı kesinlikle 30 olmalıdır ama nasıl ben her yere yazı yazdım 30 olsun diye tercihler işallah tercih sayısı 30 olur

işallah bu sayı artar,,, tercih de işallah 30 olursa birçok arkadaşımız atanır işallah

Tercih edebileceğimiz seçenekler artarsa tercih sayısının artması gerekiyor ancak açıklanan kadrolarda ben 3-4 tercihte tercihimi kapatıyorum zaten :)

gkmnblm;

Aynen her yeri yazamayanlara yazık olur. Ben 1. tercihte 8 yeri yazabildim . 15 adil bir sayıdır .

olur mu öyle şey bende düz memur işaretleyebildim ama 15 yetmedi görüşünüz çok saçma 30 olmalı

Başvurular her ayın 3 ve 5. günleri yok pardon o değildi, sanırım Şubatta veya Mart en kötü ihtimalle Nisan bilemedin Mayıs ama hangi sene belli değil 2013 diyenler var 2014 hatta 2023 :) Şakası bir tarafa Bahattin gerçekten meçhul sadece konuşanlar belli Fatma Şahin, Faruk Çelik ve bir kaç bakan daha tahtada konuşanların üzerinde xxxxxx konmuş ama bu işe gerçekten el atıp bakan kimse yok ortada :) Umarım anlatabilmişimdir ;)

30 değilde yine 15 olursa bile öğretmenlerde 26. seçenek gibi bizede 16. seçenek konsa şansımız artabilir diye düşünüyom:confused:

Üst Alt