Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[feyyam] Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

Seni senle yaşamak varken;hayalinle avunmak acıtıyor içimi...

Aklımdan silip atamıyorum ki seni...

Aklıma her düştüğünde usul usul akıyor gözyaşlarım...

Sebebi sensin içimde kopan fırtınaların...

İnsan sevdiğinin üzülmesini ister mi?

Onun heran acı çekmesini kabullenir mi?Unutmaya çalışıyorum artık seni...

Zorda olsa sensizliğe alıştıracağım kendimi...

Yok saydım hayallerimi...

Hiç yerine koydum sana olan hislerimi...

Ve şimdi beni unuttuğun gibi;

Bende unuttum seni...

Yazıların çok güzel içten ve anlamlı feyyam kardeşim.
Şiirlerinde daha bir güzel.Ben bu üstteki şiirini çok beğendim. Yüreğine sağlık. Böyle güzel şiir ve yazılarını herzaman bekliyoruz.

Teşekkürler dostum... senin yorumunda buraya renk katmış...

arkadaşlar size tavsiyem aşırı kıskanç olmayın sevgide
Aşırı kıskançlık zaten güvensizlikten gelen bişey diye düşünüyorum.Yarankızının tavsiyesi üzere sevgide aşırı kıskanç olmayalım.Yoksa yıkıntıları büyük oluyor...

Herşeyi bekliyor insan
geçmeyen zamanı bile
hayallerde yaşayan olmaktan
vazgeçip umutla bekliyor

bazen de gidiyor insan
kaçıyor kendinden
ya hatıralar rahat bırakmıyor
ya da yaşadığı sevgiyi arıyor
korkuyor insan
sevmekten değil aslında
sevgisini tek bedende yasamaktan
korkuyor...

Beklemek hayatımızın büyük bir parçası.Beklemek sabır işi. Ömrümüzün yarısı beklemekle geçiyor. Hayatımız boyunca çok şeyler bekleriz en basitinden en ağırına… Beklemek belkide umuttur çoğu zaman, bekleyecek bir şeyi olmayınca insan daha kolay vazgeçilebilir hayattan… Beklemek güzeldir de tabi beklenen güzelse güzeldir...
Hayatta beklentilerimizin bizi bulması temennisiyle
Ne bekleyen olalım nede bekletilen...

Yine döktürmüşsün Feyyam. Sana küçük bir tavsiye KİTAP YAZ.
Tebrikler.

Teşekkürler yorumunuz için bedii kardeşim ...

Feyyam arkadaşım içinizdeki en değerli, değeri bir Arifin tarifine muhtaç.. Sizlerin paylaştığı en değerli duygular ve samimi olarak katıksızca bizlerle paylaşman inan çok onurlu birşey... Sizi bizlerle kaynaşma tanışma fırsatı veren Rabbime şükürler olsun... Ben yeniyim aranızda, kabulünüz beni çok mutlu etti çünkü; Net aleminde boş ve nefsani paylaşımlarla parsellenmiş görüyorum..Böyle temiz duygulara, sıcak, taze ve katkısız ve katıksız olarak, gönül fırınından çıkan değerleri bu platformda insanca yaşamaya katkıda bulunmak ve bu değerlerden değerime değer katma fırsatı bulurum düşüncesindeyim. İnşallah temennilerim yaşadığım saniyelerime katışır, saf ve samimi olarak paylaştığımız ne varsa hepsi bir başka değerli gönüle akan sevgi seline dönüşür.. Muhabbetlerimle saygılar...

Teşekkürler arkadaşım.Temennileriniz gerçekten güzel.İnşallah saf ve temiz olanı hepimiz yaşarız ve yaşatırız.saygılar...

Dosluklar bazen ansızın kapımızı çalar... Güzel bir bakış, içten söylenmiş bir söz, doslukların başlamasına yeter. Dosluklar güne bakan ve güneş gibidir. Sevgidir, çıkarsızdır.
Bazen bir dostun o güzel gözleri ışıldayarak size bakması, sizi bütün acılarınızdan, sorunlarınızdan uzaklaştırır. Dostluk güzelliktir.Dostluk en mahrem sırlarını vermektir, en derin yaralarını göstermektir. Dostluk çok kolay bulunmaz, fakat bazen çok kolay biter. Her biten güzel şey insana acı verir, insan bazı şeylerin değerini yitirdiği zaman anlayabiliyor.Bütün güzelliklere sıkı sıkı sarılmalıyız.
''Ben dostlarımı, ne kalbimle ne de aklımla severim, kalbim durur, aklım unutursa... Ben dostlarımı ruhumla severim, o ne durur ne de unutur''
sevgilerimle

Unutmaki hatasız kul olmaz
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
Benim gönlüm senin gibi dosttan asla vargeçmez
İçimde yaşanan güzellikler hiç unutulmaz

Değerlidir benim için candan dostluklar
Dostluklarını yürekte yaşarlar
Sırdaştır onlar iyiki de varlar

Bitene dur gitme diyemem
Yaşanan güzel dostluğu ben silemem
Bir mehbayı bilki senden esirgeyemem
Kini nefreti unutmaki ben sevmem

Sadece dostum demek istediğiniz bir yüreğin güvenini bile kazanamamışsanız,onunla geçen günleriniz,boş birer zaman kaybı değil midir?İyi niyetinizden bile şüpheliyse karşınızdaki,yaşadığınız tüm anların,hayallerin,sırların hepsi ama hepsi yalan değil midir?Avuçlarınızda kalan nedir?...Boşa geçen zaman...Boşuna verilmiş onca emek...Yazık...

Arkadaşların güzeli senin yorumunu burda görmek çok güzel...

Aslında daha yazılacak çok şey var da :))

Senin güzel gören gözlerine teşekkür ederim arkadaşların güzeli...inşalah hep birlikte hayırlı bir hayatı yaşarız allahın izniyle...

Hayat bir insan icin her zaman güzel degildir. Güzellikler dolu bir yasamı sürmeyi kim istemez ki..? Zaman zaman yasanılan güzelikler ve aynı zamanda hayatın bizlere yansıttıgı tüm olumlu seyler güzellestirir. Kime sorsan hayatın güzel mi diye, ''hayat güzel de yasamasını bilene'' der cogu zaman. İnsanlar sevdiklerine nasihat ederler sık sık cünkü bu insanın dogasında vardır ama amacları tavsiyede bulundukları insanın yasamına güzellik katmak istemeleridir bana göre. Kuru kuru tavsiyede bulunanların zaten hayatımıza katabilecek güzellikte önerileri yoktur. Elbetteki hayatımızdaki cogu aksaklık o insanların tavsiyeleriyle cözüm bulmaz ama yine de rahatlatıcı etki yapabilirler...

Herşeyde vardır bir hayır bunu ben bilemem
Değer vermeyene bende kıymet veremem
Yaşanan güzellikleri silemem
Anladım anlıycağmıda artık sitemde edemem.

Hayat herşeye rağmen güzel.Genelde yüzümden tebessümü eksik etmeyen biriyim.Gülüyorum ama içten , candan değil.Çünkü bunun için bir sebebim yok.Hayat umutlar çıkarıyor karşıma ama ben beni mutlu edecek umudu bekliyorum...Hayallerimde olan seni bekliyorum.Gelemiyceğini bile bile bekliyorum.Yaşadığını bilmekte benim için var olan bir ümit.Yaşam onun için güzel.Çünkü içinde sen varsın ,yaşanılan onca güzellikler var...

Sen bunları hiç duymuycaksın duysanda inanmıycaksın bana.Şimdi engeller var önümde hemde aşamıycağım engeller.Eskisi gibi değil hiçbirşey.Benim gönlüm bir senle erer vuslata.Buna belki bu dünyada erişemem ama erişebileceğim bir dünya mutlaka vardır.Ben işte o zamanı bekliyorum.Sana dair umutları işte o gelecek zaman için saklıyorum.Sen olmadıktan sonra neyin ne önemi var ki.Herşey senle güzel.Hayat sen , yaşam sen, mutluluk yine sen.İşte dedim ya birtek sen....

:(:(:(:(Çok güzel ifade etmişsin ...sukut diyorum....Yureğine sağlık
Teşekkür ederim bitanem sukut etme konuşma zamanıdır şimdi:)

----------

canım benim umarım içindeki ümidi hiçbir zaman tüketmezsin ve düşlerine dahil ettiğin vuslatını gerçekleştirirsin....yüreğine sağlık canım...
Teşekkür ederim hayallerim çok uzaklarda şimdi erişemez oldum onlara ,düşlerim de yalnız kaldı ama yine de umudu bırakmayalım yoksa hayat yaşanmaz olur nefes alınmaz bitanem...

----------

hepsi ayrı ayrı güzel anlam dolu paylaşımlar olmuş yüreğinden düşenleri bizlerle paylaştığın için sağol sevgili feyyam sevgiyle kal........
İçime attıklarım da var paylaşmaya korktuklarım...:( teşekkür ederim burda yorumunuz görmek beni sevindirdi...

Hayat her zaman mükemmeli sunmaz insana..
Bazen kurşundan ağır bir efkar balyası gibi çöküverir omuzlarımıza..
Böylesi durumlarda yapılacak en iyi şey, fırtınaya tutulmuş
bir sandalın güvenli bir liman araması gibi, sığınacak dost bir yürek aramaktır..
Vurgun yemiş bir yüreği, dost bir yürekten gayrı kim kabul eder, kim saklayabilir ki...
Her şeye rağmen hayatı anlamlı kılan dostlarımızdır..
Pazarlıksız, umarsız, kuralsız, sınırsız paylaşımlar için..

Yaşamak için yarını bekleme , al yaşamı kollarının arasına sımsıkı sarıl yaşamda yalnız olmak yerine ona bişeyler ver...kısacası bütünüyle ' insan' ol.Unutma yaşam dokuması henüz tamamlanmamış , olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır.Kimseyi kırmamak ve üzmemek şartıyla hayata hep ümitle bak...

Tüm yaşantınızda gerçek dostluk ve sevgiye ulaşabilmek temennilerimle!

Hayatın bize sunduğu renklerden ve kendimizi ifade edebilceğimiz dostlarımızdan aldığımız renklerle kendi kilimimizi dokumak zorda olsa imkansız değili hatırlattın..."al yaşamı kollarının arasına sımsıkı sarıl yaşamda yalnız olmak yerine ona bişeyler ver" ve buna benzer cümlelerin bir süre bende misafir olsun...kalemin daim olsun

Teşekkürler bitanem yorumunu burda görmek beni çok mutlu etti.Belki sadece yaşanmak istenip de yaşanamayanlar insanın kalbini kanatıyordur şu hayatta.Yani boş umutlar,suskun ümitler,kırık dökük hayaller....Zaten tek bir şey dışında kendi kendini tamamlayabilen ne var ki?Yaşam kendini ölümle tamamlıyor,gerisi hep yarım,hep eksik kalıyor.Bırak zorlama daha fazla,çelişkiler yumağında daha fazla dolanma,böyle kalsın' diyorum kendime.'Sen böyle kalmasını istemesen de böyle kalacak!' diyorum ve gidiyorum.Yaşam sürekli bir gitme halidir,seni değil kendini tamamlayana kadar.

Teşekkür ederim arkadaşım burda jestini görmek çok mutlu etti...:)

Üst Alt