Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiat Punto hakkında bilgisi ya da deneyimi olan var mı?
yok. bu yıl gelicek keza kuga 1.5 dizel oto geldi oda eli kulağında .. ama benzinlisi var çok km yapmıyor iseniz tavsiye ederim.. yok çok gezeceğim derseniz bu durumda Opel Corsa derim
fiestanın 1.6L Ti-VCT benzinli otomatik vitesi var yakıt 100 kmde 8.4 diyor sizce nasıl yeni nesi araçlarda benzinli fazla tüketir mi yinede ? Blue Night
dostum, 100 km 8.4 ortalamadır oda sıkışık trafikte ee bezin aldı başını gidiyor .. eğer tekrar diyorum çok km yapaycasak benzinli düşünebilirsin keza benzinliler arasında da fiesta dan önce toyota yaris hibrd öneririm çünkü bu araçta elektrikli bir motor daha var buda gerek skışık trafik gerek eco mod da tasarruf sağlar en basitinde br örnek vericem yaride fren yaptığında bunu gücü boşa harcamıyor bunu aracın pillerini şarja aktarıyor böylece güç kaybetmiyorsun ekletrikli araçlar ilerisi için günümüz teknolojisi görünmete bütçe senin bütçen önrdiğim iki aracıda alabilirsn keze ileri için zarar tm şansın olmayacatır. Ama yine diyorum çok gezen bir adamsan tabikide dizel al oda küçük segment için Opel Corsa olsun derim şahsen..
Blue Night mersinde yaşıyorum kışın pek gezmem ama yazları durmam mersin trafiğide arttı birde suriyeliler eklenince daha fena oldu yani birde boş düz yol bulursam yapışırım ondada 1.6 olunca yakıt dahada artar gerçi şuan benzin ve dizel arasında fazla fark yok gibi