Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Punto hakkında bilgisi ya da deneyimi olan var mı?

punto hala varmı yaa ..yerinde olsam böyle eski tip modelleri almam polo i 20 yaris hem sonra satarkende değeri var punto eski yüz araba alma gitsin..

vw hayal ettiğim bir araç heleki cc :) ama imkan yok poloda düşündüm ama 82.900 :(

i20 de baktım 4 vites eski bir şey değil mi ?

boş kasa polo al sedan başka araba al neden punto cilio sport al bence çok güzelll

82.900 TL normal fiyatımı _? :O ÖTV düşersen ortalama senin belirttiğin fiyatlara gelecektir.

punto iş görmez dicem ama artık üretilmiyorki.. :D

benzinli bir araaç alacaksanız opel corsa , Ford Fiesta alın, toyota yaris hataa hibrid dei görür ;)

bu araçlrda zarar tmezsiniz

yok. bu yıl gelicek keza kuga 1.5 dizel oto geldi oda eli kulağında .. ama benzinlisi var çok km yapmıyor iseniz tavsiye ederim.. yok çok gezeceğim derseniz bu durumda Opel Corsa derim ;)

fiestanın 1.6L Ti-VCT benzinli otomatik vitesi var yakıt 100 kmde 8.4 diyor sizce nasıl yeni nesi araçlarda benzinli fazla tüketir mi yinede ? Blue Night

dostum, 100 km 8.4 ortalamadır oda sıkışık trafikte ee bezin aldı başını gidiyor .. :) eğer tekrar diyorum çok km yapaycasak benzinli düşünebilirsin keza benzinliler arasında da fiesta dan önce toyota yaris hibrd öneririm çünkü bu araçta elektrikli bir motor daha var buda gerek skışık trafik gerek eco mod da tasarruf sağlar en basitinde br örnek vericem yaride fren yaptığında bunu gücü boşa harcamıyor bunu aracın pillerini şarja aktarıyor böylece güç kaybetmiyorsun ekletrikli araçlar ilerisi için günümüz teknolojisi görünmete bütçe senin bütçen önrdiğim iki aracıda alabilirsn keze ileri için zarar tm şansın olmayacatır. :) Ama yine diyorum çok gezen bir adamsan tabikide dizel al oda küçük segment için Opel Corsa olsun derim şahsen.. ;)

Blue Night mersinde yaşıyorum kışın pek gezmem ama yazları durmam mersin trafiğide arttı birde suriyeliler eklenince daha fena oldu yani :) birde boş düz yol bulursam yapışırım ondada 1.6 olunca yakıt dahada artar gerçi şuan benzin ve dizel arasında fazla fark yok gibi

Üst Alt