Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiber internet aboneliğinde engelliler için en uygun paket hangisi?

muratoto
Türk Telekomda 16 mbps adsl ye 200 gb akn veren tarife yok ki, isteseniz de geçemezsiniz.
En uygunu bu geldi bana, hizmete güvenmeseler taahhütsüz kampanya yapamazlar.

Ufukalp Hocam Telekomda 50 mbit 200 gb akn var. 16 mbit olarak 50 - 75 - 100 gb akn paketler var.
Hocam siz şanslısınız hemen geçiş yapabilmişsiniz günlerdir haftalardır bekleyenler var.
Hocam siz şanslısınız saha dolabı yakınınızda ve tam hız alabiliyorsunuz. Hizmetlerini bilemiyorum zaman gösterecek. Zaten altyapıda Telekomun.

muratoto
Evraklarımı kargoladım, ertesi gün ellerine ulaştı, telefonla da onay aldıktan sonra ikinci gün gece telekom interneti kesti, aynı dakikalarda TurkNet erşim bilgilerimi gönderdi modeme yeni bilgileri girip kullanmaya başladım, hiç internetsiz kalmadım. Aradığımda ya da maille destek talep edildiğinde ilgili davranılıyor.
Şimdilik her türlü memnunum inşaallah böyle devam eder.

Evet, fatura ödemeleri kredi kartından otomatik olacak, başka türlü abonelik kabul etmiyorlar.

Kredi kartı bilgilerini almaları bana pek uymaz hocam. Ama güzel bir paket yapmışlar.

@Ufukalp Ben yaklaşık 2 senedir Turknet taahhütlü engelsiz iletişim kampanyasından yararlanıyorum. Benim de kampanya 53,99 gözüküyor. İndirimli ödüyorum. Kampanyan 59,99 TL gözükür. 45 ödersin.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Ufukalp

Merhaba ben AKK olmayan bir paket kullanıyorum TTNET'te.
157 TL fatura içersinde 8 mbps hız AKK yok Tivibu full+maç paketleri Netdisk sınırsız.
Online çok film dizi izleriz Digiturk full dilediğinyerde Dsmart full Blue da var. Aylık ortalama 400-500 gb veri inmiş oluyor.

Diğer firmaların bu tarz paketleri varmıdır?

bu internet servis sağlayıcılar engelliler için hiç indirim yapmıyorlar yapıyormus gibi gösterip normal tarifelerden daha kazık ücret geçiriyorlar fiber internete üye olacağım normal tarifeler internet tarifelerinden daha düşük benmi yanlış bakıyorum telekom hariç fibere uye olup memnun olan varmı vodafane turkcel superonline filan bunlar hızları gerçek fiber oluyormu yoksa adsl fiber diye geçiriyorlarmı en uygun fiber tarifesi bilen varmı engelllier için

Ufukalp Abi hayırlı olsun, peki telekomdan vs geçiş değil de sıfırdan abone olsak turknete ve telefon kullanmayacak olsak sanırım turknet yine de telefon aboneliği başlatıyor peki ücret yine aynımıdır hepsi dahil aylık 45 tl midir.

bende turknet kullanıcısıyım. geçen aradım 150 gb akn her yone 1000 dk 16 mgbite kadar hız engelli indirimi ile 45 lira odeyecegim.bende ev telini kullanmıyorum.ttnet surekli arıyor bize gel diyor.ama bu imkanlar yok ttnetde...

Ufukalp
Ufuk bey ben daha önceden kullanıyordum. Engelli raporumu gönderdim. o ayın faturası kesildiği için ilk faturada yanşar dediler ben sistemden daha sonra bakınca indirimi gördüm. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum türkneti gerek hizmetleri gerekse ilgileri gayet iyi bir ara bir arızayla karşılaştım hizmet vermedikleri 1 günü bile faturadan düştüler.

memolikk
Ben TurkNet kampanya şartlarını yazdım, siz karşılaştırırsınız artık, ama ben daha iyi kampanya görmedim.
UZAKLAR
İyi etmişsiniz bence, hayırlı olsun :)
Life
Sıfırdan da başvurulabiliyor, yalın yok telefon şart ama bedava zaten telefon, evet internet, telefon, 1000 dakika her yöne hepsi 45 tl. :)
turab
Online işlemlerde görünen tarifeye bakma, orada 59.99 görünür ama 45 ödersiniz diyorsunuz yani doğru mu anladım? Orada engelli tarifesi olarak 45 görünmeyecek mi?

Şu anda memnunum.
Telefonlar için Online işlem merkezi mobil uygulaması da var, orada canlı destek de var, işitme sorunu olup telefonla müşteri hizmetlerine ulaşma imkanı olmayanlar icin faydalı olabilir.

Ufukalp Evet, aynen öyle. Benim de online işlem merkezinde, kampanyanız kısmı 53,99 görünüyor.

Üst Alt