Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fıtık, hebatit b taşıyıcılığı ve düşük kilo ile askerlik durumum ne olur?

Ahmet27272

Benim Hbv-dna hariç diğerleri normal düzeydeydi. Sizde madem bel fıtığıda var, yarın şubeye gidin onlarda sizi hastaneye yollasın, söyleyin tüm hastalıklarınızı, detaylıca bakarlar orada.

Aynen öyle yapacağım çok sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için...

Hocam hastahane bana kilodan 32Bf1 kodu verildi sizce sonuç nedir....

Hocam boy kilodan dolayı dahiliye 32bf1 kodu yazdı sizce nedir....

Hocam hebatit b için doktor bana B52-3 göre askere elverişli değildir yazdı verdi bugün heyet vardı heyette bana 1 yıl erteleme verdi....

Hayır onaylanmadı bana 1 yıl erteleme verildi

Bende şok oldum çünkü doktor hebatit b 6 aydan fazla olduğu için askere elverişli değildir yazdı

Peki bu yıl sonunda durum aynı olursa muaf verirmi

Size elverişsiz kararı verildiğine eminmisiniz?

Ön muayenede elverişsiz kararı verilmişse heyet onaylar,burada bir yalnışlık var?

Her neyse, 1 yıl erteleme verilmişse seneye tekrar değerlendirileceksiniz.

Sağlıklı günler...

Ahmet27272

Evet eminim B52-3 maddesine göre askere elverişli değildir yazdı imzalayıp kaşesini basdı heyette 1 yıl erteleme dedi....

Eğer gelecek yıl erteleme verildiği görünürmü bu durumda muaf verme ihtimalleri varmı

Vereceğim örnek 8 9 yıl öncesine ait şuan nasıl bilmiyorum ama askerlik yaptığım yerde aktif hb si olan vardı sonuna kadar askerlik yaptı bel ve diğer fıtık türleri olanlar vardı askerlik yaptılar zayıflıkla alakalıda ben vardım boyum 184 kilom 59 filandı o zamanlar ölümcül seviyede zayıfım yani Askerlik yaptım ve askerlik bana yaradı 70 kiloya kadar ulaşmıştım askerdeyken son 5 6 yıldır da kilom fix 77 78 oldu zayıflıktan kurtuldum yani askere gittikten sonra 😁

Üst Alt