Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
canım kardeşim murat ,hakan tuplu arabalar tehlıkelı deıl..neren uyduruosun abi..sen tuplu araba kullandınmı hıc??ayrıca bır masraf bakımda cıkarmadı bana..torsta 8 yıl,2008 clıomda 1 yıldır kullanıorum sıralı sıstem..karburatorlu eskı sıstemlere gore daha guzel sıralı sıstemler..ayrıca araba aldıgınız yere kulak asmayın yok sukadar km yapıosan yılda benzınlı daha ıyı felan zırvalarlar dızel her marsa bastıgında kardasın..ben yerınızde olsam ya toyota yarıs dızel alırım..yada polo 1.4 benzınlı...2 yıl garantısı varsa 2 yıl benzınde bınerım sonra tüp taktırırım..
Bana 25 bin demişti tam versiyonuna. Bir kaç bayiye sormadan ve pazarlık yapmadan almayın. İndirilimli verince biz kazanamıyoruz yalanını söylerlerse. İnidirimi siz değil devlet yapıyor herkesden aldığı vergileri benden almadığı için indirimli alıyorum cevabını verin ve indirim yapmazsa başka araçlara yönelin. Hayırlı olsun şimdiden