Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Kuga 1.6 L EcoBoost 182 PS hakkındaki düşünceleriniz.

Ben Passat aldım. Şimdilik memnunum ama bir sonraki arabam kuga olacak. Tabi ki o zamanki şartlarda ki arabalar bugüne göre olursa.

kuga 1.5 trent x kullanan varmi
yakit tüketimi nedr

kazasiz gunler dilerim

Tilafsinli kardesim birazdaha detayli yazarsaniz sevinirim sehir disi sakin kullanimlarda yakiti nedir sizde 1.5 mi 1.6 mi var 4 cekermi 2 cekermi bunlar yakit tüketimi ni dogrudan ekkiliyor slm lar

Şimdi fazla detaya girmeden ana başlık olarak belirtmek istiyorum!
1-) Bütçeniz.
2-)Beklentileriniz.
3-)Yakıt, yedek parça ve yaygın servis ağı.
4-)Engel durumunuz. (Otomatik olmasada olur diyenlerdenseniz)
Size şiddetle ve ısrarla tavsiyem DACİA DUSTER 1.5 DCİ 4X4 LAURETTE MODELİDİR. EN FULU 62.000 TL Ötv indirimi ile 42.000 TL ye alırsınız. Sınıfının en üstün arazi performansı gösteren, ülkemizde SUV alanında tüm dünyada olduğu gibi satış rekorları kıran çok az yakan ve beklentileri çok çok iyi karşılayan bir arabadır. Ev taksidim bittiği anda hemen alacağım.
Saygı ve selam ile.

Tartışmaya yeni bir boyut kazandırmak istedim.
Peugeot 2008 1.6 e-HDi Allure Auto6R 69,370 TL
Silindir Hacmi 1560 CC
Beygir Gücü 92 HP
Maksimum Tork 230 Nm
Maksimum Hız 180 Km
0-100 Km Hızlanma 13.3 sn
Şanzıman Tipi Otomatik
Vites Sayısı 6 ileri
Yakıt Türü Dizel
Şehir İçi Tüketim 4.1 lt
Şehir Dışı Tüketim 3.6 lt
Ortalama Tüketim 3.8 lt
Km Başı Tüketim 15 Krş

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 hafta önce Ford Kuga 1.5 L EcoBoost 182 PS araç aldım. Araç yakıtını saymazsak mükemmel. Yakıtı katalog değerleri şehir içi 9,3 diyor. Ben her halde en fazla 10,5 yaparım diye düşünüyordum. Fakat 2 haftadır kullanıyorum, yakıtım dikkatli kullanmaya çalıştığım halde 12,5-13,5 civarı çıkıyor. Acaba bendemi bir problem var yoksa aracın ayarlarında mı diye merak ediyorum. Bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kasa ağır, o değerlerin altına zor düşeceğini sanıyorum, eşimde de corsa 1.4 otomatik var o bile 9.5 in altına inmiyor, güle güle kullan..

alijchan;
bir yorumunda kuganın 8-10 lt yaktığını yazmışsın. Ben Ford Kuga 1.5 L EcoBoost 182 PS yeni aldım. 12,5-13,5 civarı yakıyor. Neden olabilir acaba. bir fikrin var mı.

Yanımdaki iş arkadaşım aldı Ford Kuga yı 11 - 11.5 litre yaktığını söylüyor..

Üst Alt