Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fotoğraf çekilirken işitme cihazı çıkarılmalı mı?

5 yildir hic cihaz temizletmeye vermedim simdi aklima takiliyor firdevscigim
bilenler bu cihaz temizligini yaptirmazsak ne olur
belki performansi dusuyordur oylemi tecrubeli arkadaslar
bu sira isitme kaybim arttimi yoksa cihazici kirlendimi yakinda odyo olcturucem yeni bi format attiricam o zaman belli olurmu cihazin kirlenip kirlenmedigi
bir umit isteee belki daha iyi duyarim odyometristin ustaligi sayesinde
ama bu ayarlicak odyometristide tanimiyorum:(

shukufecim geç cevap yazıyorum kusura bakma..
evet bacım aynen benimde cihaz bakımı konusunda sıkıntılarım var..aslında yazdığın yorum çok mantıklıda
gelde bize sor hani gözümüz gibi bakyoruz ya acaba bakıma gitti die sorun çıkartırlarmı:confused: die..
tatile gideceğim denizi kumu güneşi derken cihazım yine kirlenecektir.sanırım ben temmuz 15 inde veririm..
bakalım oticon firması cihazımı nasıl iade edecek.. sağlıcakla kal shukufecim..

ben geçen cumartesi vermiştim bugün aldım..ses kalitesi değişmiş daha net olmuş.:)

Kalbiselim;

senin cihaz unutmadiysam benim gibi resounddu diymi:)
garantisi varmiydi bitmismiydi eger bitmisse ne ucrwet odediniz bende ayar icin muracaat ettim 5 yillik cihazima ucret almicaz dediler bakalimcarsambaya gun verdiler cihaz degil kulak kotuledi gibi geliyor bana etrafimdakiler cok sikayetci ben degil:(

shukufe ben garanti kapsamında vermiştim..onun için fiyatını sormadım .kalıbı garanti kapsamında yapmıyorlarmış onu öğrendim : )

Üst Alt