Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fox tv çalar saat haberi: bakıcıya 2500 tl verilecekmiş.
özel hastasına baktıran verir maddi durumu iyi ise devlet asgari ücretlinin üstünde bir maaş vermez lütfen fazla hayal kurmayalım akşam üstümüzü örtüp te yatalım daha bakıcının sigortası hallolmamış ken okadar maaşı kim verir akıl var mantık var azıcık bilinçli konu acalım laf olsun diye degil
hayırlısı bakalım ama bu seçim için oy vermemiz için yapılan bir uygulama parayı alın ama oy vermeyin derim neden çünkü hakaret eden milletvekili var ondan dolayı
her zaman oldugu gibi kuyuya taş atmışlar ne basına ne politikcılara fazla itibar etmemek lazım her yazılan söylenen yürürlüge girmiş gibi algılanıyor söyledikleri sözler havada sadece asılı kalmaktan ibaret yok malülen emeklilik genişletildi yok 971 lira malülen emekliye maaş baglanacak yok bir yılda bir aylık promosyon yok normal emekli prim doldumu yaşı beklemeden erken emekli olcak ona göre maaş baglanacak hergün manşetlerde basında şişirme haber ben sadece gülüyorum magazin bunlar fazla itibar etmeyin tekseferde olsa o parayı kimseye vermezler
dun aksam cıktı bu haber fox da o saate kımse ızlemeış demekkı yada yanlış anlaşılmış zaten profsyonelce bakacak kışelere 2500 lıra maaş, yanı devlet bakıcı alacak yada ozel sektorden kendınız bulacakssınız o kişiye emanet edıp ışe gıdeceksnız mesala, anne babaların da hayatı olması ıçın yanı, guzel bı bı proje aslında.
ya tv lerde gazetelerde engellilerle ilgili yapılan haberlerin %90 ı yalan ve aspragas haber.Neymiş bakıcıya 2500 tl verilecekmş...YALAN..Neymiş malulen emekli olanlara
971 TL maaş bağlanacakmış....YAALAAAAANNNN...neymiş engellilere bedava ulaşım hakı verilmiş..böyle binlerce haber...hükümeti şirin göstermek için yapılan yandaş medyalar..
Yalan veya yanlış benim bildiğim anneme bakım maaşı çıkarmaya çalışırken başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum hastanede sıra beklerken yanımızda oturan iki adamın konuşması birebir yazıyorum adam ;yaa bak bak karşıdan gelen ve sırtında yaşlısını taşıyan kişiyi göstererek , eskiden yaşlııları sakatları ne zaman ölecek diye beklerken şimdi ise Allahım hastamıza ömür ver ben onunla geçiniyorum diyenler var dedi. diğer adam ise yaa eskiden böyle miydi yaşlının kıymetimi vardı Alah devletimize zeval vermesin dedi. Ben de amin dedim..Annem 8 senedir yatalak ve ben iki senedir bakım maaşı almaktayım almasam bile ben hiç bir devletin zevale uğramasını istemem uğrayanları görmüyormuyuz
özer kardeş o haberleri yazan yandaş sizde kartel misiniz kimsenin oy unu kime verecegine aklı yokmu oy verip vermemek kişinin hür iradesine kalmış bir şey siz beyenmesiniz oy vermezsiniz kimseye ona oy ver buna ver me diye mez siniz burası siyaset yapılacak yer degil eleş tirin önerin var ise söy lemen yeterli her partinin den gesiz konuşanı muhakkaki ola caktır siyasilerin dogru konuşan bir tane si varmı anca kendilerine gelince birlik olurlar vatandaşa gelince asparagas haberdir % 90ı malesef her parti hemen hemen aynı