Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece körlüğü ve şeker hastalığı ile süresiz vergi indirimi nasıl alabilirim?

volkan krtş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar 2019 da gece körlüğünden 82 aldım raporu 2 yıl verdiler emekli oldum vergi indirimide 2 yıl geldi raporu düşürdüler 5 kez heyete girdim gözden 43 şekerden 28 verdiler rapor 59 verdiler yine iki yıl gözde süreğen kronik yazıyor vergi indirimini süresiz alabilmek için ne yapmak lazım bilgisi olan varsa sevinirim saygılar

Raporunuz şimdiye kadar hic sürekli yani ömür boyu cıktımı

@volkan krtş,

Merhaba
Bende de gece körlüğü var
Benim göz oranım %7
Gece körlüğüm ileri derece gece kesinlikle araç kullanamıyorum ama aşağıdaki yazan diğer göz rahatsızlıklarımla beraber oran çok düşük değil mi?
Hatta ehliyetimde kısıtlamada kod yazıyor karşılığı;
Gün içinde yapılan yolculuklar ile sınırlı (gün doğumundan bir saat sonra, gün batımından bir saat önce)

SAĞ GÖZ GÖRME : -0.50 -2.00 20 İLE 0.7 SOL GÖZ GÖRME : -1.50 -2.00 165 İLE 0.8
ÖN SEGMENT ASK KATARAKT FUNDUS RETİNİTİS PİGMENTOSA KEMİK SİPEKÜLLERİ BİLETERAL OPTİK DİSK SOLUK

Sizde nasıl bir teşhis koyuldu?

@tb2nhf,
5 kez heyete girdim hep 2 yıl verdiler vergi indirimi süresiz gelirmi diye sordum

@Escape26051983,
Kalıtsal darlık var küçük bir yerden görüyorum 82 di şimdi 43 düşürdüler yani görme alanı dar

@volkan krtş,

sitenin rekoru sizde herhalde 5 kere heyete girip süreli rapor alıp süreli vergi indirimi alanı ilk defa görüyogum şaştım kaldım bilgili. Arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Üst Alt