Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmeyen Majör Depresyon ile baş etmekte zorlanıyorum..?

justaguy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
5
27 yaşındayım, yaklaşık 10 yıldır şiddeti artıp azalarak majör depresyon çekiyorum 3 senedir de üniversite kaydımı donduruyorum geçmeyen ağır bir depresyon hastasıyım EKT denendi ilaçlar denendi psikoterapi denendi ama fayda olmadı benim gibi uzun süredir majör depresyonu olan kardeşlerimle dertleşmek tanışmak isterim hastanın hâlinden hasta anlar hayırlı günler

@justaguy, anlamadığım bir nokta var kusura bakma. Üniversite de normal bir öğrenci 1 yıl (2 yarı öğrenim dönemi), ruh hastalığına veya kanser hastalığına sahip öğrenci 2 yıl (4 yarı öğrenim dönemi) dondurabiliyor. Siz nasıl 3 yıl dondurdunuz?

Son düzenleme:
@anonymous, heyet raporunu alıp dilekçeyi gönderdim onlar da dondurdular dekanlık toplanıp karar veriyormuş dondurulup dondurulmayacağına

Majör depresyon bir diğer adı da psikotik depresyon depresyonun en şiddetlisi bu teşhis bir dönem bana da konmuştu .

Çok geçmiş olsun ben de 27 yaşındayım, kurtulamayacakmış, bir daha asla eskisi gibi olamayacakmış, o girdaptan asla çıkamayacakmış gibi hissediyorsunuz muhtemelen ve çözümü yokmuş gibi. Dilerseniz fikir alışverişi yapabiliriz. Fakat siz çok tedavi görmüşsünüz hep aynı hastane de mi tedavi gördünüz? Benim farklı tanılarım da var 2 kere de hastanede yattım fakat ilaçtan başka bir çözüm sunmadılar ki bu illetler ilaçla da kolay geçmiyor. Her şeyimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum EKT yöntemi nasıl işliyor ben de doktoruma bu tedavi yöntemini uygulaması için ricada bulunmak istiyorum nasıl bir şey?

Üst Alt